тенис на маса

Клуб по Тенис на Маса "Сталиа"

arts_blue_line екипировка за тенис на маса
представяне grey_line

Клубът е създаден през август 2009 от група ентусиасти от Берковица и Монтана. Основната ни цел е развититето и популяризирането на тениса на маса в Берковица. Към клуба вече има създадена школа за работа с деца, която се радва на доста голям интерес, с повече от 20 деца. Отделно от това има и голяма група любители (около 15-тина тенисисти) и едно ядро от по-напреднали играчи.

Отборът се състезава в Б републиканска група, където се представя доста сполучливо и е един от фаворитите за класиране в А група.

Клубът използва част от спортната зала в Берковица, където са разположени три маса, които са на разположение на всички членове. Все пак, приоритет е младежката школа, тъй като това ни е основната цел – развитие на спорта.

Клубът организира редовно турнири и е създадено своеобразно Гран При – схема от турнири, на които победителите получават точки за определяне на вътрешна ранклиста.

В клуба редовно тренират 12 деца на възраст от 6 до 14 годишна възраст. Всички деца са се запознали с тениса с откриването на клуба, така че все още не може да се говори за сериозни успехи, но за сметка на това напредват бързо.

С децата се работи, както групово, така и индивидуално, в зависимост от напредъка и възрастта им. За тях са осигурени всички необходими пособия за пълноценни тренировки и развитие на основниете умения в тениса на маса.

В школата се работи, както за високи постижения в играта, така и за развитието на спорта като масов.

Други школи и клубове в град Берковица

 
Клуб по биатлон "Ком - Берковица"

Името "биатлон" произлиза от древногръцки език и означава "две състезания". В зимните ...още

 
Ръгби клуб "Балкански котки"

Ръгби клуб "Балкански котки" С отборите в клуба работят треньорите Димитър ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft