състезателни танци

Клуб по спортни танци "Тримонциум"

arts_blue_line екипировка за състезателни танци
представяне grey_line

Роден на 23.06.1947 г. в град Раковски, Пловдивска област. Преподавател в школи и колективи за танци от 1971 година. Завършил школа за подготовка на художествени ръководители в Пловдив за Български народни танци, забавни и естрадни танци, състезателни танци като и за трите вида има призната клалификация след положени изпити пред Държавната комисия.
Завършил институт за за музикални и хореографски кадри - София, специалност хореография, а по-късно и Академия за музикално и танцово изкуство - гр.Пловдив с клалификация режисьор, хореограф, педагог.
Носител на златните медали от V, VІ, VІІ Републикански фестивали.Преподавател на настоящи и бъдещи преподаватели по танци от 1976 година в Пловдивски университет"Паисий Хилендаркси". Преподавател 3 години в АМТИ -гр. Пловдив. Автор на много хореографски произведения, които се танцуват от танцови колективи и паралелки с разширено изучаване на хореография и профилирано обучение. Автор на учебната програма за профилирани паралелки по хореография от подготвителен клас до XІ клас и от ІX до XІІ клас възложена му Министъра на МОН - София. Основател на Сдружение клуб па спортни танци "Тримонциум" - Пловдив от 07.04.1999 г. В момента е президент и старши треньор на клуба и един от първите основатели на спортните танци в България. Съдия от 1976 г.

Желанието на УС на клуба и треньорите е клубът по спортни танци "Тримонциум" да стане притегателен център за естетическо и физическо възпитение за всички, които обичат танца, независимо от тяхната възраст, пол и принадлежност.

Други школи по състезателни танци в Пловдив

 
Клуб по Спортни Танци "Парадайс данс"

Клуб по спортни танци “Парадайс данс” е създаден през 1996 година като естествен приемник на ...още

 
Клуб по Спортни Танци "Eс -Тийм"

Клуб по Спортни Танци " Ес - тийм" е основан през юли 2004г. с първоначално име "Станчо ...още

 
Клуб по Спортни Танци "Eс -Тийм"

Клуб по Спортни Танци " Ес - тийм" е основан през юли 2004г. с първоначално име "Станчо ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft