състезателни танци

Клуб по спортни танци "Огоста Данс"

arts_blue_line екипировка за състезателни танци
представяне grey_line

Създаден през пролетта на 2004 година и официално регистриран като юридическо лице с идеална цел през следващата година, спортен клуб „ОГОСТА данс” развива своята дейност в центъра на Северозападна България – Монтана.

С цялостната си тренировъчна и художествено-творческа дейност клубът функционира като център за развитие и изява на творчески способности и високо спортно майсторство.

Основан от група млади ентусиасти заедно със старши треньора Веселин Ковачев клубът бързо набира скорост и днес е водещ в Северозападна България. Лицензирана спортна организация и член на БФСТ.

Към настоящия момент „ОГОСТА данс” е един от динамично развиващите се спортни клубове в страната. Със своята добра организация и начин на работа в екип бе създадена и първата танцова формация, която като шампион от Държавното първенство за 2006 год. представи страната на Световното първенство по спортни танци за формейшън програми в Германия. Организатор на турнири по спортни танци, които със своята мащаб, представителност и тържественост го превръщат в незабравима и престижна проява.

Шампиони за 2008 г. в категория Латиноамерикански формейшън.

Състезателните танцови двойки с гордост представят името на „ОГОСТА данс” – Монтана, като зад това име днес стоят 27 танцови двойки и две подготвителни школи.

Други школи и клубове в град Монтана

 
Спортна школа "ВингТчун"

Детска Самоотбрана - ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ СТРАХА ЧРЕЗ РАЗИГРАВАНЕ НА РОЛИ Новите програми ...още

 
CROSS

Крос ООД е българска компания, основана през 1995 г. и специализирана в производството на ...още

 
Спортен Клуб "Виталика"

Провеждане на тренировки по кик бокс, самбо и бойно самбо, интензивни тренировки по тае бо, ...още

 
Баскетболен клуб "Монтана 2003"

Баскетболен клуб "Монтана" е клуб с традиции в българския женски баскетбол. Отборът влиза за ...още

© 2021 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft