състезателни танци

Клуб по спортни танци "Настроение"

arts_blue_line екипировка за състезателни танци
представяне grey_line

Клуб по спортни танци "Настроение" е основан в град Русе през есента на 1985 година. Негови основатели са Елена и Иван Деспотови. От самото си основаване клубът се помещава в аулата на училище "Възраждане", където е и до днес. Дълга и славна е неговата история. За изминалите вече двадесет и три години през танцовата зала са преминали хиляди деца,а много от тях са израснали като елитни състезатели от най–висок ранг,завоювайки за своя клуб много национални и международни награди.

Освен многобройните призове спечелени от индивидуалните участия на танцовите двойки на престижни състезания в България и чужбина, отбор от клуба е тринадесет кратен национален шампион в изключително трудната и атрактивна дисциплина – „АНСАМБЛОВИ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА ЛАТИНОАМЕРИКАНСКИ ТАНЦИ” и в качеството си на такъв е представял страната на единадесет Европейски и единадесет Световни първенства в държави като: Австрия,Германия,Франция,Швеция,Норвегия,Полша,Унгария,Чехия.Под вещото ръководство на своите треньори Елена и Иван Деспотови,притежаващи най – висока треньорска квалификация „А”,отборът е достигал до класиране в десятката на Европа и Света,при участие в тези изключително престижни форуми на около 35 – 40 отбора.При едно от своите последни участия в Открит турнир за формации „Дунавска купа”,състоял се във Виена,отборът успя да заеме престижното седмо място при участие на двадесет и три отбора.

Клуб по спортни танци „Настроение” е домакин и организатор на петнадесет национални и международни състезания от всякакъв ранг,а през есента на 2007 година,стана домакин на първия в историята на българските спортни танци Международен турнир за формации,където неговия отбор завоюва бронзовите медали.

През всичките тези години, наши основни партньори и спомоществователи са били Българско речно плаване АД,Дунавски драгажен флот ,СД”Маркам,СОУ „Възраждане”, Община Русе и цялата русенска спортна и културна общественост.На всички тях благодарим.

Други школи по състезателни танци в Русе

 
Клуб по спортни танци "Приста"

КСТ "ПРИСТА" официално съществува от 1997г. Треньори са Лазар и Тотка Лазарови, дългогодишни ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft