езда

Клуб по конен спорт "Симекс"

arts_blue_line екипировка за езда
представяне grey_line

Новата модерна конна база на КЛУБ по КОНЕН СПОРТ "Симекс" е разположена на 4 км. северозападно от гр. Ямбол в прекрасното древно тракийско селище Кабиле.

Конна база “Симекс” е единствена в Ямболска област, а в същото време и най-голямата инвестиция в областта на спорта в региона.

Базата приковава погледите в началото на известното още като древен археологически и  културен център село Кабиле. Собственици са семейство  Георгиеви, чиито предприемчив дух довежда до край амбицията им да осъществят една дългогодишна семейна мечта. Базата разполага с модерно оборудвана конюшня с 28 бокса  4м. / 3м., баня за коне, открит пясъчен манеж 70м. / 70м., ресторант с 56 места, който скоро ще отвори врати за посетители, конферентна зала и всичко това сред чудесна природа далеч от еднообразието и стреса на града. Таванът на конюшнята е с прозрачни модули, които пропускат дневната светлина. Плацовете и тревните площи са оборудвани с автоматична система за поливане. Пясъчният плац е снабден с осветление и позволява провеждането на вечерни тренировки и професионални състезания по всички изисквания.

Основни цели на спортния комплекс са не само да се възроди и засили интереса към конния спорт в Ямбол и региона, но и да се доразвият и обогатят традициите в този красив и атрактивен спорт.

Конна база “Симекс” е отворена за посетители седем дни в седмицата.

Заповядайте да се уверите сами в красотата на конния спорт!

Училище по езда /за начинаещи и деца с  квалифициран инструктор, и за напреднали с учител по езда без възрастови ограничения/, както и специални месечни карти за езда със отстъпки за членовете на ККС ”Симекс”;

Ще се предлага и терапевтична езда и ХИПОТЕРАПИЯ за деца и възрастни с различни увреждания: гръбначни изкривявания, ортопедични, неврологични проблеми и др.

Предлага се и организиране на професионални състезания по конен спорт. Конна база"Симекс" има няколко състезания годишно, които са включени в Националния спортен календар на Българската федерация по конен спорт. Провеждат се състезания по повод Тодоров ден /празника на конете/, както и малки вътрешни състезания и демонстрации за гостите на конната база-групи туристи, ученици, приятели на конния спорт.

Под ръководството на квалифициран персонал инструктор, жокеи, и с подходяща екипировка ще имате възможност да се пренесете в света на конете, както и да направите своите първи стъпки в конния спорт.

Други школи и клубове в град Ямбол

 
СКИ "Ямбол 99"

Мотото на клуба: "Да победим себе си" ...още

 
DIAMOND

DIAMOND е търговска марка на фирма ПК"Елмаз -Текс"- Фикрет Елмаз е основана през 1990 -та ...още

 
Спортен клуб Киокушинкай Карате Ямбол

Тренировките по Киокушинкай Карате в град Ямбол започват през 1987 г. под ръководството на ...още

 
Баскетболен Клуб "Ямбол"

Профисионален баскетболен клуб "Тунджа" гр. Ямбол Президент : Валентин Ревански ...още

 
Баскетболен Клуб "Тигър"

БК "ТИГЪР" е основан през 1993 година и е постигнал следните успехи: - 1999г. шампиони на ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft