конни бази

Клуб по конен спорт и туризъм "Перегринус"

arts_blue_line
представяне grey_line

Клуб по конен спорт и туризъм „Перегринус” е създаден през 2000 г. в София с цел спортна дейност. Взима участие в състезания по прескачане на препятствия и всестранна езда в България и в Европа. От 2008 г. клубът започва да развива туризъм на високо ниво. Разполага своята база в с.Синеморец, кътче от природата на българското Черноморие, съчетало в себе си крайморски, планински и крайречни области.

Клуб „Перегринус” разполага със 7 коня до момента, които са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали ездачи, два от които са прекрасни понита за деца, а възрастните хора могат да се насладят на неповторима разходка с автентичен файтон.
Идвайки при нас ще можете да опознаете красотата на Черноморското крайбрежие, дебрите на Странджа планина и крайречието на река Велека.
Ако не сте яздили кон до момента, ако искате да опитате, да решите да си доставите удоволствие – не се колебайте ! Това е мястото и времето за незабравими емоции.

Вече сте се срещали с този тип приключения ?... Мислите, че няма какво ново да изпитате и опознаете ?... Обичате екстремни приключения ? Изненада ! Имаме нещо точно за вас. Предлагаме уникални маршрути по високите участъци на крайбрежието, галопиране по девствените плажове на Черно море и плуване с кон в кристално сините му води. Забавни състезателни игри в горите на Странджа планина, но само за напреднали. Усетете адреналина ! Отдайте се на екстремно и незабравимо изживяване !

Други в град Синеморец

 
Клуб по конен спорт и туризъм "Перегринус"

Клуб по конен спорт и туризъм „Перегринус” е създаден през 2000 г. в София с цел спортна ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft