езда

Клуб по конен спорт "Аркан"

arts_blue_line екипировка за езда
представяне grey_line

Екипът на Аркан се състои от хора уважаващи Традициите, Коня и Природатa. Не случайно избрахме като пристан на своите идеи уникалната Родопа планина и магнетизмът на Триград. Тук основахме нашата Конна база, която вече 12 години отстоява позиции и авторитет както в средите на хората занимаващи се с конен спорт, така и за хора, които имат отношение към конете и съхранената природа. Тук изградихме и хотел Аркан хан. Място за релакс, събуждане на сетивата и възраждане на свободния дух.

В конна база Аркан всеки може да се научи да язди, да бъде в непосредствена близост с конете. Да бъде обучен в грижите и отношението към коня под вещо ръководство на треньори и ездачи.

Хотел Аркан хан е място с подчертано отношението към българския бит и култура. Разположен всред поляни и гори в непосредствена близост до реката, терен позволяващ всякакви занимания на открито, места за пикници и огньове. Просторна зала за организирани на езикови и творчески занимания и прожекции.

Отнасяме се е подчертано внимание към храната. Успешно съчетаваме местна родопска и здравословна кухня с продукти от Триградската мандра, рибарник и стопанства.

Освен с конете има широк кръг от занимания мечтани от всяко дете. Посещение на местните Триградска, Ягодинска и Харамийска пещери. Преходи с лодки в пещерната река, стрелба с лъкове и въздушни пушки, off road с джипове през билата на планината, вечери край огъня с автентичните разкази за родопските самодиви и апачини. Посещения на местните мандри, рибарници и занаятчийски работилници, риболов в сладководните езера на месноста Чаирите.

Възможност за посещение на Девинските басейни и водни пързалки.

За контакти:

Тел: 032 640 205 или 0886 908 912 – Маргарита Стойчева

Други школи по езда в Пловдив

 
Спортна база „Тракиец”

Нов, модерно изграден комплекс, ориентиран към професионалистите и любителите на конния спорт. ...още

 
Конна База "Стела"

Ако Вие сте любители на истинската и автентична природа, на конната езда и конния туризъм, то ...още

 
Детски терапевтичен център "Слънчице"

Центърът работи с деца с езиково-говорни проблеми, с деца с дефицит на вниманието, със ...още

 
Център "За Децата"

Ние Ви предлагаме: съвременна база с интериорни решения съобразени с възрастта на децата, ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft