бойни изкуства

Клуб по бойни изкуства и Сан Да "Винг Чун"

arts_blue_line екипировка за бойни изкуства
представяне grey_line

Клубът предлага обучение в няколко дисциплини на китайските бойни изкуства. Клубът дава възможност на хора да преминат и кратки курсове по самоотбрана в рамките, на които ще се обучат да оцеляват в съвременните условия на градската "джунгла".

УШУ – стандартизирана подготовка за деца по правилниците на IWUF

УИН ЧУН КУНГ ФУ – стил от кунг фу създаден за самозащита, разчитащ на силата на противника и използващ я, за да го неутрализира – стил на тоталната битка, без излишни движения и красиви стойки, позволяващ на хора от 6 до 106 год. да научат нещо повече за оцеляването си на улицата.

САН ДА/САНШОУ – Китайски кик бокс - най-тоталният спорт сред единоборствата, включващ всички видове удари с ръце и крака а също и техники на хвърляния и събаряния.

СИСТЕМА ЗА САМОЗАЩИТА И ОХРАНА /ССО/ -Авторска система за самоотбрана и специализирана подготовка насочена към създаването на основни навици  за оцеляване в джунглата на улиците през 21 век.
Клубът е създаден от Маноил Минчев. От 1883 г. се занимава с китайски бойни изкуства. От 1990 г. е състезател по Сан Да. Носител е на златни и сребърни отличия от национални и международни турнири. Председател на съдийската колегия по Сан Да на БФУШУ и старши треньор на националния отбор. Директор на Колеж по охрана и сигурност "Св. Георги Победоносец" в Стара Загора.

Други школи по бойни изкуства в Стара Загора

 
Клуб за бойни изкуства "Имеон"

Клуб за бойни изкуства "Имеон" е основан в началото 2000 година. Той е пълноправен ...още

 
Спортен Клуб "Те Ками"

Клубът започва тренировки през май 2001г. Тренираме в частна зала, която се намира на ул. ...още

 
Прабългарска школа за оцеляване "БАГАТУР"

ДУХЪТ на школата се изразява чрез нейната идейна платформа, която включва съчетанието от ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft