аеробика

Клуб по Аеробика "Мега Спорт"

arts_blue_line екипировка за аеробика
представяне grey_line

Клуб по Аеробика "Мега Спорт" е създаден в началото на 2007 г. За три години клубът взе участие в тринадесет състезания: държавни, национални, международни, европейски и открити шампионати, гран-при, олимпиади, като в резултат спечели 40 медала!

В момента в клуба има 25 състезатели, които са изключително талантливи деца с огромен потенциал, доказали това в не едно състезание. КА "Мега Спорт" предлага състезателна и популярна аеробика за деца - момчета и момичета.

Аеробната гимнастика, позната още като спортна аеробика, е състезателен спорт, запленил въображението на спортисти от цял свят. Аеробиката дава възможност на деца, юноши и възрастни да се състезават в спорт, който е едновременно динамичен и много артистичен. Гимнастическите упражнения са съчетани в уникална хореография с елементи от спортната гимнастика.

Аеробика за деца

Притеснявате се, че детето ви прекарва повече време пред компютъра и телевизора, отколкото сред свои другарчета?

Заповядайте при нас! Тук децата плавно преминават от игрите към спорта, разтоварват се от стреса, изразходват пълноценно енергията на ранните си години. Тренировките приучават към отговорност, дисциплина и самостоятелност, изграждат усет към красивото и предотвратяват ранните гръбначни изкривявания. Здравето на децата укрепва, а самочувствието им силно се повишава. Нашите състезатели имат възможност за изяви на национални и международни състезания, които им носят силна емоция и незабравими преживявания. Изявените представители на клуба стават естествен пример за подражание на по-малките, децата се стараят да се разбират и постепенно се приучават да работят в отбор.

Тренировки в:

  • ОУ "Христо Смирненски"
  • СОУ "Паисий Хилендарски"

Други школи по аеробика в Хасково

 
Клуб по аеробика "Виолена"

Детска школа АЕРОБИКА За деца от 6 до 12 години всеки ПОНЕДЕЛНИК, СТРЯДА и ПЕТЪК от 10:30 ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft