синхронно плуване

Клуб за плувни спортове "Черно море"

arts_blue_line екипировка за синхронно плуване
представяне grey_line

КПС " Черно море" гр. Варна е с 23-годишна история и традиции в развитието на синхронното плуване в България.Треньорите, работещи в клуба, подготвят и представят в шампионатите на страната пълни отбори в четирите възрастови групи; деца до 12 години, девойки-младша и старша възраст,жени.

През 2000г. Разширихме дейността на клуба, развивайки и други два плувни
спорта - плуване и водна топка жени. След едногодишна работа, днес се
радваме на първите успехи в тези дисциплини. Отборът ни по водно топка-
жени се класира на II-ро място в турнира за Купата на България.

На републиканския личен шампионат за деца, родени през 1989-90год., наша състезателка се завърна със сребърен медал.

През 1995-96 год. децата от клуба участваха в експерименталния детски воден мюзикъл ´Морска приказка´, а през 1998год. в презентацията
на анимационния филм ´Малката русалка´.

През 1999 год. реализирахме първия за България спектакъл на воден театър: ´Малката русалка´, който гостува с успех и в гр. Русе

Водещ принцип в нашата работа е любовта към децата. Бихме искали да им дадем шанс да компенсират стреса и психическото напрежение на нашето време с двигателна активност и човешко общуване. Съчетавайки в с воята същност движение и игра плуването е близко до природата на детските забавления и задоволява в голяма степен естествените им потребности. Заниманието с този спорт оказва многопосочно позитивно въздействие. Хармонично физическо израстване на децата, формиране качествата на личноста, необходими за бъдещата им житейска реализация: трудолюбие, ред, организираност, самодисциплина, самовзискателност, целеустременост, воля, сила да побеждаваш, вяра в самия себе си.

Осъзнаваме добре, че занимавайки се с децата, ние им даваме модел за подражание и ги формираме като личности. За това съвсем съзнателно в басейна ние преди всичко възпитаваме децата в добро със средствата на плуването.

Разбира се, като спортен клуб ние се стремим и към високи върхове и достижения в спорта. Но знаем, че до тях могат да достигнат само тези, които силно го поискат. В спорта всеки достига до там докъдето сам пожелае.

За нас по важен от успеха е пътят към негo.

Други школи по синхронно плуване в Варна

 
Клуб "Албатрос 2001"

Синхронното плуване по своята спортна насоченост то има много общо с художествената ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft