други

Картинг център "Gravity Park"

arts_blue_line екипировка за други
представяне grey_line

Картинг пистата ще ви предостави възможност да се почувствате като истински автомобилен състезател, при това без излишните рискове, съпровождащи високите скорости по пътищата. Пистата притежава съвременна осветителна техника и система за измерване на времето. Картинг писта - Гравити Парк, разполага и със заведение с 72 седящи места и интернет.

За ученици се организира специален курс по безопасност на движението, със съдействието на КАТ Благоевград. Специално за децата е предвиден и курс за начинаещи в картинг спорта.

Ако сте забравили какво значи адреналин, значи е време да дойдете при нас! Тук е мястото да се полудува с пълна газ в идеалната обстановка за едно диво и все пак безопасно каране. Колко често рискувате на пътя, само за да си доставите някакво частично удоволствие от шофирането? При нас рискувате само едно – да се пристрастите към картинга.
На съвсем достъпни цени на нашата писта можете да си организирате състезание с приятели или колеги, да запознаете детето си с необходими практически умения в управляването на автомобил. Трябва да опитате няколко обиколки за да повярвате колко разтоварващо могат да ви подействат те. При нас децата се чувстват пораснали, а възрастните като деца. За разлика от стотиците компютърни игри (част от все по-виртуалната ни действителност) на нашата картинг писта вие ще получите 100% реалност. Готови ли сте за предизвикателството?!

Картовете са в два класа – 200 и 270 cc.

За ученици се организира специален курс по безопасност на движението, със съдействието на КАТ Благоевград. Специално за децата е предвиден и курс за начинаещи в картинг спорта.

Gravity Park предлага оферти както за индивидуални, така и за групови посещения.

При нас децата се чувстват пораснали, а възрастните като деца. За разлика от стотиците компютърни игри (част от все по-виртуалната ни действителност) на нашата картинг писта вие ще получите 100% реалност.

Други школи по други в Благоевград

 
Спортен комплекс Елегант

Степ - аеробика Пилатес Стречинг Bodiflex Народни танци Йога - латес ...още

 
Клуб по спортни танци Карат

Клуб по спортни танци „Карат“ е създаден през 1998г., лицензиран е към Българската ...още

 
Спортен клуб "GD Sport"

Спортен клуб "GD Sport" - Благоевград е създаден през 2001 година като юридическо лице с ...още

 
Спортен клуб "Кик Бокс Академия"

Първия и все още единствен спортен клуб по кик бокс в Благоевград. Зад гърба си има повече от ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft