други

Картинг център "Русе Кар Моторспорт"

arts_blue_line екипировка за други
представяне grey_line

Детска школа по картинг

Всички шампиони в автомобилните спортове са започнали с упорити тренировки на картинг писта..., като Михаел Шумахер, Фернандо Алонсо, Марк Уебър, Себастиан Фетел и др.

Затова и ние екипа на "Русе Кар Моторспорт", предлагаме курс на обучние за Вашите деца в "Академия за млади пилоти - Русе Мотор Спорт" за създаване и усъвършенстване на рефлекси и качества в тях за управлението на автомобили и други моторни превозни средства. Веднъж превърнати в условен рефлекс те ще им останат завинаги. Дъжд, вода, кал, сняг - няма да попречат на бъдещия водач в успешното управление на автомобила. Нашето желание е да помогнем на децата като от опасни участници в движението ги превърнем в безопасни за себе си и за околните.

Групите ще са съставени от по 5 лица, за да имаме възможност за индивидуално отношение към всяко едно от тях. Обучението ще се провежда в определени часове сутрин и следобед, както и в определени интервали от време.

Обучението се провежда от инструктор, като всяко дете ще бъде обучавано индивидуално. Броят на обиколките и самото обучение зависи от качествата на всеки пилот и от преценката на инструктора, като минимума на ден е 10 обиколки.

Всички деца ще бъдат подготвени за състезание, като след проведеното състезание ще получат сертификат за завършена Академия за млади пилоти.

За контакти: 082 824 900

Пистата:
Дължина на пистата - 311 м.

Други школи по други в Русе

 
Спортен модел клуб "Приста"

Главната цел на СМК ”Приста” Русе е да работи за популязиране на моделните спортове и ...още

 
Спортен Клуб по Водна Топка "Локомотив Русе"

Спортен Клуб по водна топка Локомотив Русе има общо четири отбора, състезаващи се в ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft