картинг писти

Картинг Писта "FDKart"

arts_blue_line
представяне grey_line

Картинг пистата отвори врати през 2001 година с една проста идея за бизнес: да направи спорта достъпен за всички, които търсят силния приток на адреналин и задоволят нуждата си от висока скорост. Картинг спортът е ориентиран към успех със съревнователен и вълнуващ характер. Той изисква всеотдайност, подготовка, работа в екип и воля за победа. FDKART е идеалното място за индивидуални и корпоративни забавления. Пистата разполага с кафе-бар, готов да посрещне вас и вашата компания с добре дошли. Картинг пистата е оцеляла вече 10 години и с това сме безкрайно горди.
Ние от FDKART определяме отговорността, като начин по които ние работим, за да създадем позитивно впечатление в обществото. Нашият подход се основава на всеобщата вяра, че бизнесът ни поема отговорност не само към предоставянето на забавление на общността, но и за повишаване на пътната безопасност.

В момента пистата има сезонен характер, но поради голяма посещаемост  и добро местонахождение, FDKART разработва проект за направата на закрита писта, която ще може да се използва целогодишно, като няма да се влияе от метеорологичните условия. Проектът е за 3600 кв.м закрита площ, 400м. дължина на пистата, 3 конферентни зали, кафе-бар и ресторант на 600кв.м, боулинг зала и детски кът. Пистата ще бъде снабдена със съвременна измервателна система и нови картове от марката SODIKART, които ще имат намалена емисия на вредните газове.

Писта:

Дължина: 720м
Дължина на правата: 110м
Ширина па правата: 12м
Ширина на завойте: 6-8м
Брой завой: 11
Картове: Sodi RX7, 200cc. и 270сс.

GPS координати:
N.41,96996 E.23,09604

Други картинг писти в Благоевград

 
Картинг център "Gravity Park"

Картинг пистата ще ви предостави възможност да се почувствате като истински автомобилен ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft