картинг писти

Картинг писта "Слънчев бряг"

arts_blue_line
представяне grey_line

Картинг писта "Слънчев бряг" е модерна, технологична картинг- писта, съчетаваща в едно изумителен лабиринт от завои, шикани и дълги прави отсечки, които наподобяват някои от ключовите компоненти на световно известни трасета от калибъра на Монте Карло, Силвърстоун, Хокенхайм, а също така и Спа- Франкоршамп- писти, на които и днес се провеждат зашеметяващите надпревари от календара на Ф1.

До самата писта е разположено пейнтбол игрище декорирано с истински десантен самолет.

В западната част на пистата е изградено трасе за бъги с площ 6000 кв. м.

Пистата е разположена върху площ от 15 000кв.м. и има дължина от 440 м. Средната широчина на трасето е 7 метра.

Настилката на стасето е гладък асфалт, със специален каучуков примес, позволяващ по-високо сцепление и надеждност при висока скорост.

Картинг- пистата е снабдена със съвременна времеизмервателна система QHP- специална модифицирана времеизмервателна технология за нуждите на картинг- спорта, прилагана също във Формула 1 и способна да отчита квалификационните времена с точност до хилядна част от секундата, заедно с най-високата максимална скорост, постигната в края на старт-финалната права. Трасето е оборудвано с 14 броя прожектора.
За удобството на своите клиенти, картинг- писта „Слънчев бряг” разполага с елегантен Фен -клуб бар

Картинг- писта Слънчев бряг се състои от сложна комбинация високосоростни, овални завои, съчетани със зигзагообразни шикани. В своята многообразна цялост, те са точни копия на най-техничните и сложни завои, които съвременните асове от Формула 1.
В чисто пилотски план, картинг – писта „Слънчев бряг” е разделена на 3 междинни сектора, характеризиращи се с различни изисквания за ускорение и скорост, техничност на управлението, взривен спирачен натиск при атаката на различните завои и балансировка на газта в овалите на трасето.

Пейнтбол

Пейнтбол игрището се намира до самата картинг писта и представлява ограден с мрежа участък от 400 кв.м с декор от автомобилни гуми и истински десантен самолет.

Играе се на 2 отбора от по максимум трима играча в отбор. Има 2 варианта на игра

- ПРЕВЗЕМИ САМОЛЕТА - целта на всеки отбор е да се опита да превземе самолета, разположен в игрището. Ако играч стигне до флага поставен на самолета и го развее без да бъде "убит", то неговият отбор печели. Възможно е победата да бъде постигната и с елиминирането на всички играчи от противниковият отбор.

- КОМАНДОСИ И ТЕРОРИСТИ - отборите се разделят на "командоси" и "терористи". Терористите трябва да защитят самолета от превземане, а командосите трябва да "неутрализират" терористичната заплаха, като елиминират всички терористи.

Естествено играчите могат да си измислят собствени цели и правила, стига те да не са в разрез с правилника на игрището.

Други в град Слънчев Бряг

 
Аквапарк Action Aquapark - Слънчев Бряг

Action Aquapark , простиращ се на 36 декара площ, предлага над 30 различни водни атракции за ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft