бойни изкуства

Карате клуб "Класик"

arts_blue_line екипировка за бойни изкуства
представяне grey_line

Карате клуб КЛАСИК е основан на 12.12.1996 година.
От тогава е член на Българската национална федерация по карате.
Целта му е да обучава и възпитава членовете си в бойния дух и философията на карате, личностно усъвършенстване и изграждането на ценностната им система.
Тренировките по карате не само усъвършенстват физическите и психически качества на трениращия, но учат на дисциплина, самодисциплина, уважение и зачитане на личността. Карате е бойно изкуство, което може да бъде практикувано независимо от възраст и пол, както за самозащита така и за поддържане на тялото и духа в добра кондиция.
Системните занимания премахват натрупания ежедневен стрес от динамичния начин на живот.

Треньори и основатели на клуба са:
- Сенсей Антон Русев – 1-ви дан;Републикански шампион  в категория до 60 кг.през1992г; дългогодишен състезател в националния отбор по карате.
- Сенсей Веселина Жечева – 1-ви дан;Републикански шампион в категория до 53кг през 1992 и национална състезателка участвала активно в международни състезания  и първенства до 1997г

Карате клуб „Класик” – Сливен е редовен член на Българската Национална Федерация по Карате-до и участва редовно в организираните състезания и първенства.

В КК "КЛАСИК" е добре дошъл всеки, който желае да изучава карате, навършил 6 годишна възраст. Тренировките могат да се посещават от всеки желаещ независимо от пол и телосложение. През учебната година каратеките се явяват на изпити за защита на технически степени по карате стил Шото-кан. На успешно издържалите изпита им се издава сертификат ,с който се удостоверява защитената от тях степен. Всеки желаещ притежаващ необходимите качества и умения може да участва на състезания по карате организирани от БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ФЕДЕРАЦИЯ КАРАТЕ (БНФК) или от клубове членуващи в нея.

Тренировките по карате се провеждат в:
- големия салон на 8-МО училище "ЮРИЙ ГАГАРИН", гр. СЛИВЕН, КВ. "ДАМЕ ГРУЕВ"
- зала „МЛАДОСТ”, ж.к."МЛАДОСТ"

Други школи по бойни изкуства в Сливен

 
Спортен клуб по джудо "Хаджи Димитър"

Учредяването на СК по джудо "Х.Димитър" -2006г. гр.Сливен е на 16.02.2006година с Решение ...още

 
АСК "Джудо и джу джуцу"

Джудото в гр. Сливен има дългогодишна история. Възходът на този спорт обаче започва след 1999 ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft