бойни изкуства

Карате клуб "Алеко"

arts_blue_line екипировка за бойни изкуства
представяне grey_line

Карате клуб "АЛЕКО" е регистриран през 1994г, но дейността му започва още през 1984г. Клубът е основан от сенсей Марин Маринов III дан, стил Годжу-кай. КК "АЛЕКО" е член на Българска Национална Федерация Карате, Асоциация стил Годжу-кай България, Българска Национална Студентска Федерация, също така притежава лиценз към ДАМС за спортна дейност. В клубът тренират хора от всички възрастови групи – деца, младша и старша възраст, младежи и девойки, мъже и жени. КК "АЛЕКО" приема всички желаещи да тренират (децата да са над седем годишна възраст), които желаят да тренират бойното изкуство Карате-до стил Годжу-кай.
Клубът обръща специално внимание към подрастващото поколение. В момента към клубът и БНФК са регистрирани 15 деца като активни състезатели, които постигат гслеми успехи на състезанията. Най-перспективният състезател на клуба е Верони Маринов, който е носител на множество републикански и международни титли. Но той има постижения не само като състезател, но и като треньор, предавайки свойте умения на младите каратеки.
В момента под ръководството на сенсей Марин Маринов III дан, в стила Гсджу-кай, се обучават над 30 каратеки от всички възрастови групи.

Сенсей Маринов за пръв път в града въвежда Tae-Bo (съчетание между таъландски бокс и аеробика), спорт който бързо намира популярност със своето разнообразие и атрактивност. Всеки желаещ да тренира може да заповяда в зала "Алеко"

Главен инструктор:
Марин Маринов - III дан

Други школи по бойни изкуства в Свищов

 
Спортен клуб "Академик Свищов"

Буквално преведено “Киокушинкай” означава: „Общество на върховната ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft