йога

Йога център "Хридая"

arts_blue_line екипировка за йога
представяне grey_line

Йога център – Хридая е основан през 2001 година.

Основната цел за създаването му е - йога – древното учение за тялото и духа да се практикува от желаещите и  ползата от древните техники да бъде възможна и приложима в днешно време. Следвайки тази идея  практиките в йога центъра са прецизно изпълнявани с необходимото старание да бъдат автентични. Дейността на йога центъра се състои в провеждане на часове по йога в зала и сред природата. Възможност за практики имат хора от всички възрастови групи по различни системи, подходящи за особеностите на конкретната възраст. Предвидени са часове за хора с проблеми – психологически, физиологически; бъдещи майки и др. Подготвят се хора за демонстрации на йога асани /упражнения/ и представянето им на мероприятия организирани от други клубове в страната. Провеждат се дискусии на теми свързани с йога в съвременния свят и влиянието на йога върху човешката личност.
С цел популяризиране на йога, Йога център – Хридая организира и участва в различни събития организирани от организации отдадени на йога: БФЙ, на която е член и притежава Лиценз от МФВС; БЙА и др.
Управител на Йога центъра е Люба Шулева-Комитова /Джигиасу Саняса Лайа Ананда/, следдипломна квалификация от  БАС и БФ по йога, 2005 г. – обществен инструктор по йога.

КЛАСИЧЕСКА ЙОГА
ЙОГА ЗА НАЧИНАЕЩИ
ЙОГА ЗА БРЕМЕННИ
ЙОГА ЗА ДЕЦА
ДИХАТЕЛНИ ПРАКТИКИ
МЕДИТАЦИЯ
ЙОГА ПСИХОЛОГИЯ
ЙОГА НИДРА
РЕЛАКСАЦИЯ

Други школи по йога в Бургас

 
Студио за танци и йога "Сътворение"

Йога за деца Часовете минават под формата на игра, в която децата  - играейки, изпълняват ...още

 
Здравен и Спортен Център "Аякс"

СПОРТЪТ Е НАЙ-ЧИСТИЯ ДОПИНГ! Днес фитнесът не е краткотрайно увлечение или ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft