йога

Йога Студио "Самсара"

arts_blue_line екипировка за йога
представяне grey_line

Йога за всеки
Hикога не е прекалено късно да се заемете с йога, независимо дали сте на 5 или на 105 години. Вие сте точно на толкова на колкото се чувствате. Много от проблемите на съвременното общество се свеждат до недостатъчно движение, лоши хранителни навици, плитко дишане и стрес. Вашето тяло и ум, обаче притежават невероятни регенеративни способности и дори след краткотрайно практикуване на йога ще започнете да спите по-добре, ще имате повече енергия и по-положително отношение към живота. След няколко месеца с учудване ще установите, че правите неща, които винаги сте смятали за невъзможни.
Релаксиращите занимания чрез специален комплекс от бавно изпълнявани физически пози /асани/, дихателни практики /пранаяма/, релаксация и медитация, ще ви помогнат да преодолеете физическата скованост и да откриете повече спокойствие и хармония.
Интензивните занимания с повече асани и пранаяма ще ви изпълнят с жизнена енергия, ведрост и оптимизъм, така че да приемате всичко, което ежедневието ви предлага с усмивка.

Йога за деца
Заниманията с йога в детството оигуряват отлична основа за бъдещето. С естествената си еластичност и чувство за равновесие децата обикновено усвояват позите много по-лесно от възрастните и напредват бързо.
За децата под 7 годишна възраст, заниманията осигуряват възможност да запазят вродената си гъвкавост и чрез игра да подобрят начина си на дишане, да развият усещането за концентрация.
При децата над 7 годишна възраст йога може да помогне освен за повече гъвкавост и правилен начин на дишане, но и за правилна стойка и предотвратяване на гръбначни изкривявания. Също така, йога води и до балансиране на умствената и физическа активност, чието нарушаване може да предизвика хипер или хипо активност. Йога ще помогне за по-голяма концентрация и лесно и постепенно преминаване от детство към пубертет.

Йога за бременни
Месеците, в които носите детето в себе си, са безценни и бързо отминават. Вие участвате в създаването на нов живот, не само с тялото си, но също и с ума, духа и емоциите си.
Йога ще ви помогне да се справите възможно най-добре с бременността и раждането, и от самото начало ще създаде позитивна атмосфера за израстването на детето.
По-лесно ще избегнете проблеми като наднорменото тегло, стриите и болките в гърба.
Навиците, които ще развиете благодарение на заниманията си с йога ще ви поддържат във форма и след раждането на бебето, ще ви помогнат да преодолявате периодите на стрес и умора.
Йога може да стане за вас извор на сила, ще ви помогне да бъдете любяща и всеотдайна майка.

Други школи по йога в Варна

 
Детски спортен клуб "Юначе"

Юначе е цялостна концепция за активен начин на живот на цяло едно поколение   Създадохме ...още

 
Sport Club "Pretty Woman"

Sport Club "Pretty Woman" е специализирано място за дами, където можете да поддържате ...още

 
Спортен център Dynamic

Нова локация във Варна ! Поради големия интерес, “Динамик” Фитнес Център отвори ...още

 
Аеробик клуб "Хуни"

АЕРОБИКА ЗА ДЕЦА Масова аеробика за деца – минимална възраст 5 години – ...още

 
Йога Клуб "Мареа"

Йога Клуб „Мареа” е създаден през м. август 2006 година в град Варна по ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft