йога

Йога студио "Милена"

arts_blue_line екипировка за йога
представяне grey_line

Йога студио Милена Пловдив, е създадено, преди 6 години, не само като място където да се практикува йога, но и като убежище където можеш да се уединиш, да потънеш в хармония, да срещнеш прекрасни хора, да споделиш свои размисли и открития, да поговориш за онези невидимите неща от живота, докато изследваш изискани чайчета от подбрана селекция от целия свят.

С радост ще те посрещнем и ще те посъветваме коя е най-подходящата йога практика за теб. Ще се почувстваш сякаш се гмуркаш в друго измерение, твоето лично йога пространство. И с благодарност ще се наслаждаваш на времето, което си посветил на своето лично израстване.

Всяка йога практика в Йога Студио "Милена" в Пловдив, се базира и структурира в балансираща хармония с енергиите в природата: циклите на слънцето, фазите на луната, сезоните, деня от седмицата, чакрите като напълно балансира цялостното ни същество.

В Йога студио Милена в Пловдив се преподава Прана Виняса Флоу Йога (еволюирала форма на Хата Йога, креативен стил за съвременния човек, въплътяващ в себе си преживяването за прана енергията, движена чрез хармонични йога движения), Хата Йога Флоу, Йога Транс Данс, Мастър Класове по 3 часа, Специални Дихателни Медитации, провеждат се Йога Ваканции и Семинари.

Но йога не е нещо, което се практикува само на постелката, тя е отношението ни към всеки миг. Тя е осъзнатост, радост, позивитивизъм.

Надяваме се, че няма да ни повярвате просто така, а ще се уверите чрез своя опит!

Животът е прекрасен...с йога!

Йога за деца (7-13 год):

Преподавател: Надя

Други школи по йога в Пловдив

 
Фитнес център Идеал Спорт

Фитнес Фитнес център "Идеал Спорт" е създаден през 2009 г. Оборудван е с широка гама ...още

 
Смарт студио Kamato

Смарт студио КАМАТО е мястото, където имате възможност да промените живота си, да станете ...още

 
Йога Клуб "Амрита"

Курсовете посещават хора с много висок интелект, огромно желание за реализация, благи, ...още

 
Йога студио "НАДА"

В студио НАДА се провеждат занимания вече 5 години от лицензирани инструктори по йога към ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft