бойни изкуства

Здравен и Спортен Център "Аякс"

arts_blue_line екипировка за бойни изкуства
представяне grey_line

СПОРТЪТ Е НАЙ-ЧИСТИЯ ДОПИНГ!

Днес фитнесът не е краткотрайно увлечение или средство за трупане на мускули. Фитнесът е начин на живот. Все повече хора посещават спортните зали, за да подобрят своето физическо здраве, да са тонизирани и енергични. Да отидеш във фитнес залата вече е толкова нормално, колкото да отидеш до близкия супер. Защото, какво по-нормално от това да искаш всеки ден да се чувстваш свеж, тонизиран, с добро настроение и високо самочувствие. Какво по-добро то това тялото ти ежедневно да те зарежда с хормони на щастието /ендорфини/, само защото се грижиш добре за него.
Вече повече от 10 години здравен и спортен център “АЯКС” е част от спортното ежедневие на всеки, който е избрал пътя на здравословния начин на живот. Със своите над 12 вида спорт, разделени в няколко групи, фитнес зала, оборудвана със съвременни уреди на водещата марка TECHNOGYM, тенис и скуош корт, зали за аеробни и бойни спортове, боксов ринг, солариум, масажно стдудио “ABSOLUT BEAUTY”, сауна, бани и съблекални, център “Аякс” е идеалното място за всеки, решил да спортува, да поддържа форма или да хвърли излишните килограми на боклука.
Залата разполага с професионални инструктори, които могат да изготвят собствената ви индивидуална програма, хранителна диета и да ви препоръчат най-подходящия за вас спорт.

Не се колебайте, ако сте начинаещи. Винаги има начало и то е към по-добър живот, изпълнен с енергия, радост и удоволствие да си в тялото, което обичаш.

ФИТНЕС
В здравен и спортен център “Аякс”ще откриеш перфектно оборудвана фитнес зала с уреди на световноизвестната марка TECHNOGYM.
Само след няколко посещения на фитнес ще намалиш значително нивото на стреса, ще повишиш физическата си издръжливост, тялото ти ще започне да се променя към желаната посока, жизненият ти тонус ще се повиши, а това неизбежно ще те направи по-самоуверен и щастлив.

АЕРОБИКА

ЙОГА

БОЙНИ СПОРТОВЕ
- КАРАТЕ КИОКУШИН - Минималната възраст за приемане в клуба е 5-6 години за деца. Няма ограничения за юноши и възрастни.
- MUAY THAI - Тайландски Кикбокс
- СМЕСЕНИ БОЙНИ ИЗКУСТВА (MMA)

ТЕНИС НА КОРТ
Тенис-корта на здравен и спортен център "Аякс" се намира зад Учителския институт и предлага професионален инструктор, който ще те обучи в техниките на този спорт.

СКУОШ

Други школи по бойни изкуства в Бургас

 
Спортен клуб бойни спортове - Бургас

Спортен клуб бойни спортове - Бургас е новооткрит клуб по Самбо в град Бургас и единствения такъв ...още

 
Айкидо клуб "Агацу"

Айкидо клуб "Агацу" е създаден през 1999г. Официален представител на БЪЛГАРСКА АЙКИДО ...още

 
Карате клуб "Самурай"

Карате клуб "Самурай" Инструктори : Сенсей Николай Рачев - ІІІ дан - киокушин, тай бокс ...още

 
Айкикай Айкидо България

Айкикай Айкидо България е сдружение на хора практикуващи традиционното японско бойно ...още

 
Кен Бу Кан Доджо

В превод Keн-Бu-Kaн означава "Сърцето, мисълта и душата на юмрука" или "Сърцето, мисълта и ...още

© 2020 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft