за нас

Какво е kidssports.bg?

Kidssports e сайт, посветен на спорта в детска възраст. Неговата основна цел е да улесни родителите и децата в намирането на подходящ спорт и да превърне движението и игрите в ежедневие.

Кой стои зад kidssports.bg?

Kidssports e собственост на Kids Dreams Ltd., организация, създадена от любов към децата и посветена на пълноценното детско развитие и усмивки.

Какво съдържа kidssports.bg?

Kidssports е актуален каталог с възможностите и местата за спортуване в цялата страна - с описание на дейността, график на заниманията, координати, снимки. Kidssports е инфогайд за деца, подходящ както за такива, които спортуват за удоволствие или имат намерение да го правят, така и за такива с амбиции за професионална спортна кариера. Kidssports е помощник на родителите при избора на спорт, школа или клуб в зависимост от интересите на детето, местоживеенето и часовете на заниманията. Kidssports е улеснение при намирането на спортна екипировка, а също и на зимни и летни лагери и школи. Kidssports е информационен портал с материали за спецификите на спорта, актуални новини за събития, срещи с личности, представяне на настоящи и бъдещи звезди на спорта. Kidssports е форум за споделяне на информация, снимки и мнения, обяви за разпродажба или замяна на спортна екипировка и т.н.

Kidssports е верен приятел и с радост ще се включи със съвет към посетителите на сайта или съдействие на организаторите на други инициативи с благородна цел.

Кidssports.bg и спортовете за деца с уврежания

Kidssports има обособена секция за деца с увреждания и такива, лишени от родителска грижа. Сайтът публикува актуална информация за детски центрове, фондации, НПО и др., които предлагат рехабилитация, специализирана спортна подготовка и помощ при избора на подходящи упражнения спрямо конкретните нужди на детето. Тук можете да получите и съвет от специалист, както и да разберете откъде и как да намерите спортна екипировка, уреди и съоръжения.

Права и отговорности на kidssports.bg

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови материали, публикувани в сайта, са собственост на kidssports.bg Използването на информация в сайта от страна на други източници следва да бъде след предварително съгласие на kidssports и при цитирането му като източник с добавен линк към него.

© 2021 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft