конни бази

Еко-комплекс "Оазис" - Конна база

arts_blue_line
представяне grey_line

Конна база

Близо до столицата и достатъчно далеч от хаоса

Конната база на еко-комплекс Оазис се намира в махала Клисура на с. Владо Тричков. Конете се наслаждават на свобода и добро отношение, което за нас е не просто задължение, а начин на общуване с тях.

Разполагаме с открит манеж, където се провеждат ежедневните тренировки по езда и обучение на конете. Създадените от нас условия гарантират безопасността както на обучаващите се, така и на конете.

Нашите коне са добре обучени и въпреки че всеки един от тях има свой собствен характер, си приличат по това, че са добродушни и добронамерени. Във всяка една ситуация, дори и непредвидената, ще останете изненадани от тяхното спокойствие и добра подготовка.

Отглеждането на конете изисква много грижи, време и подходящи условия

Доброто здравословно състояние на коня зависи изключително много от спазването на редица правила на хранене, особено ако става дума за ездитни коне, каквито са нашите. Необходими са чести и малки количества концентриран фураж, богат на витамини, минерали и белтъчни вещества. Количеството на храната е съобразено с големината на животното и изразходваната от него енергия.

В нашата конна база поддържаме ежедневна хигиена

Това е задължително условие за спокойствието и доброто физическо състояние на четириногите. Затова и боксовете в конюшнята се почистват ежедневно.

Самите коне също се нуждаят от ежедневни грижи: почистване на копитата, разресване с четка, което служи като масаж за укрепване на мускулатурата, разресване на опашката и гривата, почистване на носа и очите, което се извършва много внимателно с влажна гъба.

Други в град Клисура

 
Еко-комплекс "Оазис" - Конна база

Училище за езда за начинаещи Ездата е много повече от спорт Тези, които ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft