езда

Ездови клуб "Конкур"

arts_blue_line екипировка за езда
представяне grey_line

Ездови клуб КОНКУР е учреден през октомври 2009 г. като сдружение с нестопанска цел и общественополезна дейност. Клубът организира езда за любители, обучение на деца, както и хора в активна възраст, за които ездата е хоби и начин за разтоварване от ежедневния стрес. Предоставя се и възможност за оздравителна езда за хора с увреждания.

Основната цел на клуба е да популяризира конния спорт сред децата и младежите като им предостави възможност да се запознаят с този спорт в условия, пригодени за тях, и като материална база, и като ездитни коне.  Обучението по езда се провежда от 6 лицензирани треньори и инструктори.

За периода 22.11.2010г. до 18.07.2011г. ездови клуб КОНКУР работи по програма „Спорт за хора с увреждания и деца в риск”, финансирана от Министерството на физическото възпитание и спорта. Предстои участие на наш атлет в Специалните световни летни олимпийски игри, които ще се проведат от 25.06 до 05.07.2011г. в Атина, Гърция.

Членовете на клуба са професионални ездачи и любители, собственици на коне, които не само практикуват конна езда, но и участват в живота на клуба. Те организират свои събития, забавления, любителски турнири и празници.

Членове на клуба участват и в състезания за професионални ездачи и любители в дисциплините обездка, прескачане на препиятствия и издръжливост. Представителят на клуба Райко Гануков е член на българския национален отбор по обездка и през 2010 г. завоюва титлата вице-шампион на България. Националният ни отбор взе участие и спечели бронзов медал на Балканския шампионат по обездка през 2010г. в Катерини, Гърция, а Райко се представи най-добре от българския отбор в индивидуалното класиране и зае 8-мо място. През 2011  г. аматьорите и децата състезатели от клуба завоюваха челни места в републиканските турнири по прескачане на препиятствия.

За повече информация относно клуба и условията за членство в него, моля обръщайте се към Люба Аргилашка на посочения телефон.

Други школи по езда в София

 
Детската академия на науките, изкуствата и спорта

Детската академия на науките, изкуствата и спорта е частна извънучилищна научнообразователна ...още

 
Extreme zone

Има много начини да прекарате добре почивни дни, това че предпочетохте нас ни прави специални. Ние ...още

 
Ездови клуб Валдемар-Хорсис

Ездови клуб Валдемар-Хорсис е с дългогодишен опит в обучението по езда както на напреднали, така и ...още

 
Спортна София - 2000

Конна база Конната база е разположена в парк “Борисова градина” на ...още

 
Конна база "Тирон"

Конна база "Тирон" е създадена през 2007 год. за да превърне нашите мечти и желания в ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft