футбол

ДЮФК "Национал"

arts_blue_line екипировка за футбол
представяне grey_line

Детско - юношески футболен клуб ,,НАЦИОНАЛ” е клуб, специализиран в подготовката на деца между 4-12 годишна възраст, доказал се във времето като най-добрият в София и страната. Клубът инвестира в базата на своите партньори. В последните три години ДЮФК Национал изгради десет футболни игрища в детски градини. Горди сме и с факта, че имаме и свои отбори в градските първенства по футбол 7 за деца от 1-ви до 4-ти клас.

ЕКИПЪТ

В клуба работят висококвалифицирани и амбициозни специалисти с богат опит, прилагайки най-доброто от модерните европейски методики в работата с малки деца.

ТУРНИРИ

Всяка пролет наши деца демонстрират уменията си на традиционни турнири, в които си партнираме с Постоянната Комисия за Децата, Младежта, Спорта и Туризма към СОС и НСА ,,Васил Левски”. Клубът участва и в първенства и турнири на БФС, където постига отлични резултати и призови класирания.

ПРЕСПЕКТИВА

Задълженията към нашите възпитаници започват от ранна детска възраст и продължават в училищата, което позволява последователност и непрекъснатост на тренировъчния процес и адекватна целенасочена работа.

ЦЕЛ

Стремежът на ДЮФК Национал е да предложи съобразени с възрастта на децата упражнения, тренировки и игри, които да създадат у тях трайно и положителнo отношение към редовните класни и извънкласни спортни занимания.

ПРЕЗ ЛЯТОТО

В летните месеци клубът организира Детска спортна академия в партньорството с НСА. В нея малчуганите учат, играят и се забавляват с футбол, тенис, голф, катерене, художествена гимнастика и денс аеробика.

НАШАТА МИСИЯ

ДЮФК Националподкрепя трениращите деца в развитието на техния човешки и спортен потенциал, подпомагайки изграждането им като личности.

Ние гледаме смело към новите предизвикателства.

Други школи по футбол в София

 
Детска Футболна Академия "Комета"

"Детска Футболна Академия - Комета" предлага тренировки по футбол с кондиционен треньор ...още

 
ФК "БМ Спорт"

Клубът е основан през 2014 г, като участва във всички турнири и първенства, организирани от БФС. ...още

 
Юнайтед Спортс Клуб София

Юнайтед Спортс Клуб София (USC) е спортен клуб отворен за деца и младежи от всички възрасти и ...още

 
Спортна Академия "Street Team"

Създадохме Спортна академия „Стрийт Тим” с идеята да възпитава в децата, още от най ...още

 
Детската академия на науките, изкуствата и спорта

Детската академия на науките, изкуствата и спорта е частна извънучилищна научнообразователна ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft