футбол

ДФК “Шампиони”

arts_blue_line екипировка за футбол
представяне grey_line

ДФК “Шампиони” е създаден с цел да обучава и развива футболните умения на деца от 5 до 10 годишна възраст. Ние залагаме преди всичко на професионалната работа с подрастващите, където забавлението е основния елемент за подготовка и развитие на “малките шампиони”.

Повишаване на физическата култура на децата е една от целите, към които ДФК “Шампиони” се стреми и смята, че е от първостепенна важност в днешния свят на компютърни игри. За да може децата Ви да растът здрави, енергични и щастливи, спортът се явява като изразно средство, където те могат да изразят своята индивидуалност и характер. Системните занимания по футбол развиват не само физиката, но и характера на децата, изграждайки у тях качества като самоотговорност, работа в екип, дисциплина, воля и др.

ДФК “Шампиони” си е поставило за цел да развие техническите и тактическите (съобразно възрастта граница) умения на децата, като по този начин ги подготви за тяхното следващо ниво във футбола, а именно школите на професионалните отбори. Чрез комплексна методика от забавни упражнения и тренировки, “малките шампиони” ще бъдат по-подготвени и ше изпъкнат пред всички останали в следващия етап от футболната им кариера.

Други школи по футбол в Варна

 
ПФК "Черно море"

ПФК "Черно море" има богата традиция в развитието на детско-юношеския футбол. ...още

 
Общински Детски Комплекс - Варна

Първият Детски комплекс в България е създаден през 1993 година в град Варна. Неговата ...още

 
Детски футболен клуб "Делфините"

Детски футболен клуб "Делфините" популяризира спорта и по-конкретно футбола, подобрява ...още

© 2020 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft