йога

Детски център "При Охлювите"

arts_blue_line екипировка за йога
представяне grey_line

Детският център се намира в кв. Изток в нова, светла и уютна сграда с двор, потънал в зеленина и спокойствие - място за игри на открито и незабравими забавления. Подаряваме на малките палавници щастливи мигове в игри, много смях и забавления в една интересна и различна среда. Ние предлагаме специализирани занимания, както по време на лятната ваканция, така и през цялата учебна година. За децата в детския център се грижи екип от квалифицирани педагози и творци. Те им помагат при овладяването на знания и умения с любов, търпение и съвременни методи на работа.

Дейности:

ЙОГА ЗА ДЕЦА
група 7-8 г. и група 10 – 13 г.

Йога е древно учение за подобряване живота на хората. Йога – това е сливане на човека с природата. Йога – това е комплексното усъвършенстване на всеки от нас. Йога – това е хармония, чистота и уравновесеност.

Нашите йога занимания предлагат техники за повишаване на двигателната култура на децата, за хармонизиране на ума и емоциите им, за по-доброто им физическо укрепване, за освобождаване от натрупания стрес.

Занимания – 1 път седмично

КЛУБ ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА
за деца от 12 години

Леката атлетика е основна олимпийска дисциплина и е известна като “царицата “ на спортовете. В България тя се ражда на 24 май 1924г. с поставянето на първите национални рекорди.
Емоции, красота и здраве, сила и енергия – от всичко това по много – това е атлетиката.

Треньори: Александър Петров - роден през 1976г. в София. Бивш национален състезател по лека атлетика – спринтови дисциплини – 60м, 100м, 200м гладко бягане. Участвал в няколко Балкански първенства, купи “Европа”, Европейско първенство през 2002г. Неколкократен държавен шампион на 60м и 200м, сега треньор.
и Виктор Петков - роден през 1981г. в Пловдив. Бивш национален състезател по лека атлетика – тласкане на гюле и мятане на диск. Медалист от редица национални и международни турнири.

За информация и записвания – тел. 0899 01 05 48

ШКОЛА ПО ТЕНИС
за деца от 4 години

Тенисът – това е играта, на която са се посветили милиони хора по цял свят. На тенис кортовете могат да се срещнат много хора на различна възраст, които играят за удоволствие. А то наистина е върховно. Началото винаги е трудно, но удовлетворението от играта си заслужава. Тенисът е спорт, който по най-добрия начин ще запълни свободното време на детето. Той е един от многото спортове, които възпитават.

Заниманията се провеждат на кортовете на “Софийски тенис клуб” в Борисовата градина.

Старши треньор: Димитър Антонов

За повече информация и записвания - тел: 0897 85 40 48

Други школи по йога в София

 
Къщата на Мая

Йога е изкуство и наука за самия живот. Тя се свързва с еволюцията на човешкия ум и тяло. Ето ...още

 
ФитКидс

Ние знаем, че вие се стремите да дадете на децата си най-добрата основа за успех, ...още

 
Fight & Flow

Зала за бойни изкуства и танци в кв. Витоша. Провеждаме тренировки по айкидо, капоейра, самба ...още

 
Детски клуб към Ориндж Фитнес "Оранжево детство"

Детският фитнес помага децата да израстват здрави, умни и красиви. Клубът е предназначен за ...още

 
You Yoga

Всичко е взаимосвързано. Мислите, чувствата и действията се обединяват, за да възкръснат в живот в ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft