футбол

Детски Футболен Клуб "Орлета"

arts_blue_line екипировка за футбол
представяне grey_line

Детски Футболен Клуб "ОРЛЕТА" има за цел популяризира спорта и по-конкретно футбола, да подобрява здравето и физическата дееспособност на подрастващите от най-ранна детска възраст. Тази програма има две основни цели - да ангажира младите и да ги запали по футбола, а също така и да се открият таланти и да им се помогне  при влизането във футболните школи на професионалните клубове.

Детски Футболен Клуб "ОРЛЕТА" е специализиран в обучението на деца в условията на детските градини (4-6 годишни) и училищата (7-10 годишни) в района на гр. Пазарджик. С най-малките от 4-6 годишна възраст, се работи предимно за свикване и усет към топката. При тях се формират първите, така наречени двигателни навици и частично съсредоточаване на вниманието към това което  правят.Следващата група от 7 до 10 години, вече се прокарват и първите технико-тактически приоми (похвати) във футболната игра. Както знаем, футбола е колективен спорт и взаимодействията със съотборник (съиграч) е много важна, затова се оделя повече внимание на упражненията в група.

В Детски Футболен Клуб "ОРЛЕТА" тренировъчния процес се води от лицензирани треньори, които оделят персонално внимание на всеки един малък приятел. Основно и водещо в програмата и метода на работа за треньорския състав е децата да получават удоволствие от това, което правят и научават по време на тренировъчно-възпитателния процес.

Програмата на Детски Футболен Клуб "ОРЛЕТА" е насочена към децата, в тази възраст (4-10 години) се оформя техния характер и те са най-податливи на всякакви влияния. Нашата цел е да ги превлечем да играят организирано футбол,за да  ги предпазим от опасностите на улицата. Футбола е един от спортовете, който развива у децата висока двигателна активност, а с емоциите които създава е най-интересен и достъпен за всички деца. Всичко това допринася за тяхното физическо развитие в тази най-ранна възраст.

Други школи по футбол в Пазарджик

 
ФК "Марица" - Огняново

Основан през 1938г. под името ...още

 
ПФК "Хебър"

Професионален футболен клуб на град Пазарджик Основан на 31.05.1918 г. Прозвище: "гробарите". ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft