футбол

Детски ФК "Лъвчетата"

arts_blue_line екипировка за футбол
представяне grey_line
ДФК "Лъвчетата"

Основна цел на обучението е да решава оздравителни, образователни и възпитателни задачи. В резултат на приложената методика в края на учебната година децата придобиват технически умения, усъвършенствали са физическите си качества и проявяват голяма любов към футбола и спорта.

Обучението се осъществява от високо квалифицирани специалисти. Инструкторите в ДФК „Лъвчетата“ са завършили Национална спортна академия „Васил Левски“със специалност футбол. Има и няколко бивши футболисти с дипломи и лицензи от Треньорската школа към БФС.

Клубът работи съвместно с БФС по програмата на УЕФА Грасруутс, със Столична общита, с Министерството на младежта и спорта.

Целогодишно се организират турнири за децата от детските градини и училищата. С най-богата история е турнирът в Зимен дворец на спорта, който се провежда всяка пролет от 2002 г. Между 3000 и 3500 деца от столичните детски градини участват в турнира всяка година. Традиция е всички отбори да си тръгват с купи, а най-добре представилите се получават специални статуетки.

За децата, желаещи да се усъвършенстват в областта на футбола, сме създали едноседмични футболни академии, които включват футбол, тенис на корт, плуване, осигурена храна и отделно целогодишни занимания извън детската градина. Те се радват на голям интерес сред подрастващите и техните родители.

Голяма популярност добиват и лагерите на море и на планина, които организира клубът. На децата се предлагат отлични условия за спорт, развлечения и почивка под ръководството на инструктори от ДФК „Лъвчетата“.

От няколко години поддържаме отбори и от по-големи деца, след 4 клас. Те участват в турнири и в първенствата на БФС и се представят достойно, което е показател за добрата работа в клуба през годините.

Детски спортен лагер/градина:  0882 416 516

Представителни отбори по футбол:

  • родени 1999 - 2001 г. - 0898 470 924
  • родени 2002 - 2003 г. - 0898 486 165

Други школи по футбол в София

 
ДЮФК "Национал"

Детско - юношески футболен клуб ,,НАЦИОНАЛ” е клуб, специализиран в подготовката на ...още

 
Детска Футболна Академия "Комета"

"Детска Футболна Академия - Комета" предлага тренировки по футбол с кондиционен треньор ...още

 
ФК "БМ Спорт"

Клубът е основан през 2014 г, като участва във всички турнири и първенства, организирани от БФС. ...още

 
Юнайтед Спортс Клуб София

Юнайтед Спортс Клуб София (USC) е спортен клуб отворен за деца и младежи от всички възрасти и ...още

 
Спортна Академия "Street Team"

Създадохме Спортна академия „Стрийт Тим” с идеята да възпитава в децата, още от най ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft