други

Детски спортен клуб "Юначе"

arts_blue_line екипировка за други
представяне grey_line

Юначе е цялостна концепция за активен начин на живот на цяло едно поколение
 
Създадохме детски спортен клуб „Юначе“ и искаме чрез него да започнем революция към активен начин на живот. Да представим физическата активност като приятно и ценно за всички занимание. А здравословният начин на живот като нещо напълно естествено. Първо за децата, а след това за техните семейства.
 
Разработихме уникална тренировъчна система, която обхваща най-важните елементи от различни видове спорт и игри, като увлича децата в едно вълнуващо пътешествие в света на движението, съобразено с тяхната възраст и моментно физическо и емоционално състояние.
 
Стремим се към развитието на творческия и интелектуален потенциал на всяко дете. Залагаме на Здравната промоция под надслов “здраве за здравите”. Една стъпка преди превенцията и две преди лечението на всички болести, вследствие на заседналия начин на живот, неправилното хранене и затлъстяването.
 
Проектът ще запознае децата и техните родители с връзките между образование – здраве – спорт – екология – култура и изкуство.
 
И все пак какво точно правим?

Ние предлагаме тренировки за деца между 3 и 9 години, които представляват микс от различни спортове и упражнения за бързина, сила, точност, издържливост, гъвкавост, баланс и цялостна двигтелна култура.
 
Промоция на здравето (Health promotion). Здравето е най-голямата ценност, която искаме да осигурим на малките юначета.

Формираме позитивно отношение към спорта в семейството. Работата на треньорите и учителите е много важна, но родителите са тези, които трябва да дадат благословията си за детския спорт и любовта към активния начин на живот. Сигурни сме, че през детския спорт ще накараме и родителите да се раздвижат.

Нов поглед към храната - отново за цялосто семейство. Всички у дома трябва убедено да избираме най-доброто меню. Без излишни, вредни и опасни храни. По възможност приготвени у дома.

Освен всичко останало помагаме и на спорта. Запознавайки децата с различните спортове и изграждайки тяхната двигателна култура, ние помагаме на специализираните спортни клубове, които ще поемат децата в следващия етап от тяхното развитие.

Други школи по други в Варна

 
Спортен Комплекс Атлас

Ако искате да се чувствате добре, да оформите красиво и стегнато тяло, да поддържате добро здраве, ...още

 
Sport Club "Pretty Woman"

Sport Club "Pretty Woman" е специализирано място за дами, където можете да поддържате ...още

 
Спортен център Dynamic

Нова локация във Варна ! Поради големия интерес, “Динамик” Фитнес Център отвори ...още

 
Картинг център "Ики"

Картинг център Ики е най-новата картинг писта във Варна, разполага с трасе с дължина 320м., ...още

 
Спортен клуб по модерен петобой "Черно море 69"

"Черно море 69" е първият спортен клуб по модерен петобой основан в град Варна. Създадената и ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft