шах

Детски образователен и парти център "Звезди"

arts_blue_line екипировка за шах
представяне grey_line

КРАСИВИ, УМНИ И ДОБРИ - ТАКИВА СА НАШИТЕ МАЛКИ ЗВЕЗДИ!

Създаването на ДЕТСКИ ОБРАЗОВАТЕЛЕН И ПАРТИ ЦЕНТЪР ЗВЕЗДИ не беше плод на нашите професионални познания на психолози, педагози и логопеди, а по-скоро една проекция на идеята ни за това кое е най – добро и необходимо за нашите деца, какво желаят и от какво се нуждаят, и най-вече как да направим така, че да пожелаят да знаят повече, да могат повече, да развием тяхното въображение и заложби и не на последно място да им помогнем да намерят помече приятели, повече интереси, да открият нови хоризонти.
Ние вярваме, че няма по – хубавото нещо за едно дете от смеха и забавленията и няма по-полизно от това да учи и развива любовта си към познанието и стремежа към неизвестното.

В  ДЕТСКИ ОБРАЗОВАТЕЛЕН И ПАРТИ ЦЕНТЪР ЗВЕЗДИ   ние съчетаваме смеха , любопитството и интересите на вашите деца и им даваме възможност да развиват своите способности, да обикнат учението и да се забавляват както заслужават.
При нас ще откриете:

  • Занималня
  • Лятно училище
  • Школа по шахмат
  • Арт школи – Изобразително и приложно изкуство, Театрална школа, Балет
  • Езикови курсове – групи до 5 деца
  • Детски психолог
  • Логопед
  • Оранизираме тематични партита за детски рожденни дни

Екипът ни се състои от прихолози, педагози, логопед, изкуствоведи, както и треньорът на българската първа дама на Шахмата – световната шампионка Антоанета Стефанова – нейният баща – Андон Стефанов.

Възможност в рамките на един ден детето да се забавлява, да играе шах, да учи припожни изкуства, да играе на откритата площадка с люлки и пързалки и в детската джунгла, да решава задачки от забавна математика и  т. н.

Ако искате да подарите на вашето дете незабравимо парти, вълшебно и неповторима – очакваме ви с многобройни предложения за тематични партита, най-усмихнатите и забавни аниматори, музика и танци, лакомства и приключения, нека вашето дете се почувства звезда, нека партито му е най-бляскавото, нека в очите му греят милион щастливи звезди,защото има ли нещо по-важно от това?????

Школа по шахмат
Шахматът – най-мъдрата от всички игри на света, още в древността привлича със своите неизчерпаеми възможности за красиви комбинации и невероятни шедьоври, създавани на 64-те полета на шахматната дъска.

Треньор в нашата школа по шахмат е Андон, баща и дългогодишен треньор на първата дама в Българския шахмат  - Антоанета Стефанова– Световна шампионка  за периода 2004-2006 година. С доказаните си творчески и педагогически способности в областта на шахмата, той ще поведе Вашите деца през необятните тайни на тази велика игра.

Други школи по шах в София

 
Шахматна школа "Локомотив"

Шахматната школа към ШК "Локомотив" – София е създадена в края на 2006 г. от ...още

 
Шахматен клуб "Елит"

Желаете Вие или Вашето дете да посещава професионални тренировки по ШАХМАТ? Заповядайте при нас! ...още

 
Детската академия на науките, изкуствата и спорта

Детската академия на науките, изкуствата и спорта е частна извънучилищна научнообразователна ...още

 
Обединен Спортен Клуб "Академик"

Учредено като Студентско физкултурно дружество "Академик" на 25 декември 1947 г, ...още

 
Шахматна школа Велчеви

Ръководител на школата – гросмайстор Мария Велчева - Петкратна шампионка на България за ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft