фитнес центрове

Дворец на културата и спорта - Варна

arts_blue_line
представяне grey_line

Зала Конгресна - спорт
В спортен вариант игралното поле е с размери 50/25 метра, сцената автоматично се преустройва в трибуна с 430 места. Осветлението от 3500 лукса позволява директни телевизионни предавания, а кабините за радио-телевизионен коментар осигуряват удобство на журналистите от електронните медии. Електронноинформационно табло с 500 знака кирилица и латиница отчита реално игрово и астрономическо време. На разположение са 6 съблекални, лекарски кабинет, кабинет за допинг контрол, 3 офиса.

Зала Mладост A
Електроакустика, видеоконтрол, осветление 3000 лукса, климатична инсталация и дава възможност за разполагане на 1800 седящи места. На разположение са кабини за радио-телевизионен коментар, пиано, 10 съблекални. Зали "Младост" са подходящи за тренировъчни зали, за големи турнири и имат директна топла връзка със зала "Конгресна"
Спортен вариант:
Зала “Младост А” има размери 36 х 18 метра и височина 12,60 метра. тренират клубове по волейбол и карате. Има възможност за провеждане на състезания по футбол на малки врати и джит – бол. В непосредствена близост е разположен фитнес – клуб с модерни уреди и професионални инструктори.
    
Залa Mладост B
Зала "Младост B" е с размери 36 х 24 метра и височина 12,60 метра. Има директна връзка с входа на Търговския център. Като самостоятелна зала е подходяща за по- малки изложения, състезания и др. В тази зала  тренира клуб по тенис на маса. Залата с разполага с 20 маси “Тибхар” с цялостно оборудване.
    
Залa Mладост C
Размерите на този сектор от зала "Младост" са 36 х 18 метра и височина 12,60 метра. В зала “Младост C” тренират клубове по бадминтон, с възможност за преустройване във вариант за баскетбол и волейбол.
    
Залa Mладост D
На същото ниво е зала “Младост D” (Хореография) с размери 30 х 18 метра и височина 8,70 метра. Разполага със стена с огледала и станки. В залата тренира клуб по художествена гимнастика. Тук се провежда Международната балетна академия с преподаватели от най-известните балетни школи в света.

Други фитнес центрове в Варна

 
Спортен Комплекс Атлас

Ако искате да се чувствате добре, да оформите красиво и стегнато тяло, да поддържате добро здраве, ...още

 
Sport Club "Pretty Woman"

Sport Club "Pretty Woman" е специализирано място за дами, където можете да поддържате ...още

 
Спортен център Dynamic

Нова локация във Варна ! Поради големия интерес, “Динамик” Фитнес Център отвори ...още

 
Спортен Клуб "22"

Спортен клуб "22" - фитнес зала "На върха" Фитнес Тае-Бо Таекуон-До Тенис На маса ...още

 
Фитнес център "Емоушън"

Фитнес Фитнес & СПА център Емоушън представлява модерен коплекс разполагащ с голямо ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft