голф игрища

Голф клуб "Правец"

arts_blue_line
представяне grey_line

На 23 юли 2010 г. Голф клуб "Правец" отвори официално врати, три години след като започна строежа му. На разположение са 18 шампионатни дупки, тренировъчното игрище и голф академия.

Голф игрището в "Правец" е част от хотелския SPA комплекс RIU Pravets Resort Golf & SPA, разположен в полите на Стара планина и изграден около популярното езеро  в град Правец. Голф игрището е шампионатно с 18 дупки и класически размери – пар 72, дължина 6469 м от задните тий. Негов дизайнер е Питър Харадин от Harradine Golf, базираната в Дубай компания, построила над 200 игрища по света (www.harradine-golf.com).
Голф клуб "Правец" е разположен само на 40 минути път от столицата.

Тренировъчно игрище
Тренировъчното игрище и съоръжения в Правец също са оборудвани със специално осветление за нощен голф или игра преди зазоряване. Дългото над 350 м тренировъчно игрище е на две нива (тераси), което дава възможност на голфърите да се упражняват на различни дистанции.
Игрището на Голф клуб “Правец” е от парков тип, класически пар 72. Всяка дупка разполага с по 5 стартови площадки, което прави трасето приятно и достъпно за хора с различни голф умения – от начинаещи до професионалисти.
То е колкото справедливо към играчите, толкова и предизвикателно за всички. От игрището се откриват невероятни гледки към планината, езерото и стилния 4-звезден  хотел от испанската верига RIU.

  • 18 дупки
  • Пар: 72
  • Дължина: 6469 м
  • Дизайнер: Питър Харадин, Harradine Golf (www.harradine-golf.com)
  • Управляваща компания: Braemar Golf – St Andrews
  • Местоположение: Правец, България

Други в град Правец

 
Голф клуб "Правец"

Голф Академия "Правец" Къде ако не в Правец, бихте могли да подобрите своя ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft