спортна гимнастика

Гимнастически клуб "НСА"

arts_blue_line екипировка за спортна гимнастика
представяне grey_line

В гимнастически клуб "НСА" се приемат за записване деца от 4 до 10-годишна възраст. Заниманията се провеждат в група като главно имат за цел да обогатят двигателната култура на вашите деца като развият едни от основните и най-важни физически качества:
- гъвкавост (най-подходящия период за развитие на това качество е този - в ранните детски години);
- координация, сила, издръжливост и до голяма степен воля за справяне с дадените задачи.
Спортната гимнастика е универсален спорт и дава един прекрасен старт на Вашето дете независимо с какво ще продължи в бъдеще. Влияе много благоприятно на костно-ставния апарат, мускулите, сухожилията и тяхното укрепване.

С изграждането на здраво,красиво,гъвкаво и силно тяло,подкрепено с голяма воля за успех и ред други положителни характеристики, гимнастиката може да се нарече универсален спорт,защото би дал един прекрасен старт на едно дете във всяка насока. Що се отнася до подходящата възраст за започване на заниманията, съветваме това да се случи възможно най-рано - още след четвъртата година. Тогава децата най-бързо развиват физически качества и се учат на дисциплина и самоконтрол.Освен това, практикувайки гимнастика, децата развиват и повишават чувството си за ориентация, изграждат умения за комуникация и възприемане на околната среда, изпитватудовлетвореност от собствените си способности.За да се получи градивен ефект, за да се съдейства за повишаване на физическата и умствената дееспособност,за да се укрепва здравето на децата е необходимо да се провеждат занимания с физически упражнения и да се спортува минимум 2пъти в седмицата.

Очакваме вашите деца всряда и петък от    18:00   до  19:30ч. в залата по спортна гимнастика в Национална Спортна Академия “ Васил Левски

Залата по гимнастика се намира в Спортната база на "НСА Васил Левски" в Студентски град.

При записани 2 деца от 1 семейство, правим отстъпка от 50% за второто дете. Месечната такса се заплаща в началото на месеца от 1-во до 10-то число.
Подготвените деца се картотекират към гимнастическия клуб и след преминаване на годишен медицински преглед те могат да участват в състезанията от спортния календар на БФГ.

 

Други школи по спортна гимнастика в София

 
Обединен Спортен Клуб "Академик"

Учредено като Студентско физкултурно дружество "Академик" на 25 декември 1947 г, ...още

 
Гимнастически клуб "Левски Спартак 08"

Гимнастически клуб ,,Левски”-София уведомява всички родители и техните деца, на възраст от 4 ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft