гмуркане

Водолазен център "Марина"

arts_blue_line екипировка за гмуркане
представяне grey_line

Първоначални програми за начинаещи:
Първо водолазно преживяване
Първо водолазно преживяване е еднократно спускане за тези от Вас които просто искат да опитат нещо ново и различно.

Водолазен паспорт
Това е програма от няколко спускания, която осигурява придобиване на известни умения за гмуркане, както и най- необходимата теоретична подготовка, но не Ви дава нужната квалификация за самостоятелни спускания. Подходяща е за тези, които искат по- задълбочено да се запознаят с водолазния спорт. Завършилите получават водолазен паспорт, в които могат да записват всички свои бъдещи спускания.

Курс за водолаз /Scuba Diver/
Курса за водолаз любител е първото ниво от сертифицираните курсове на Националната асоциация на подводните инструктори- САЩ (NAUI ). Този курс Ви предоставя основните познания и умения за да се гмуркате. С успешното му завършване се смята, че сте компетентни да участвате в гмуркания в открити водни площи, при условие че заниманията и местата на спускане са близки до тези по време на обучението.
Минималната възраст за провеждане на курса е 12 години, като не се изисква предварителна подготовка.

Курс за напреднали водолази /Advanced Scuba Diver/
Този курс е продължение на обучението за сертифицирани водолази. Това е една приятна програма изработена да запознае водолазите с многообразието от водолазни дейности и занимания и да бъдат обучени изцяло и само в открити водни площи. С успешното завършване на този курс водолазите се смятат за квалифицирани да участват в гмуркания в открити водни площи или в такива близки на тези по време на обучението. Този курс е подходящ за водолази които искат допълнително обучение, нямат, но искат да получат NAUI сертификат и искат да се запознаят с местните условия и полигони.
Минималната възраст за провеждане на курса е 12 години и сертификат за водолаз от оторизирана организация.

Курс за водолазен майстор /Master Scuba Diver/
Курса за водолазен майстор е най-високата любителска водолазна степен. Той е за водолази, които искат да разширят и използват възможностите си до максимална степен. Затвърждават се всички умения под вода. Включва минимум 8 спускания в открито море, от които 5 са задължителни и 3 избираеми. С успешното му завършване се смята, че сте компетентни сами да извършвате спускания в открити водни площи и да изпълнявате задачи, подобни на тези за които сте обучени.
Минималната възраст за провеждане на курса е 15 години и сертификат за напреднал водолаз от оторизирана организация.

Курс за водолаз спасител /Rescue Diver/
Този курс обучава водолазите как да минимализират инцидентите във водата и да действат адекватно в случай на такива. Включват се упражнения като асистенция, транспорт, спасяване от повърхността и дълбочина. Завършилите курса са способни да подпомагат и участват в спасителни операции които са близки до тези в курса. Квалификацията се изисква за лидерските курсове на NAUI.
Минималната възраст за провеждане на курса е 12 години, като се изисква сертификат за водолаз любител.

Други школи и клубове в град Китен

 
Jumper

Спортни стоки Jumper е българска марка спортни стоки, която бързо навлезе на нашия пазар и се ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft