гмуркане

Водолазен център "Крейзи Шарк"

arts_blue_line екипировка за гмуркане
представяне grey_line

Нашият център е основан през 2000 г. в един от най-старите градове на българското черноморие - град Созопол. Възникнал в края на 4-3 хил.пр.н.е., Созопол, известен тогава под името Аполония Магна (Велика Аполония), е израснал преди всичко като търговски и транзитнопристанищен център.

Подводните проучвания в акваторията на созополското пристанище разкриват останки от жилища, керамични съдове,каменни и костени оръдия на труда от бронзовата епоха.
В созополския залив са открити многобройни каменни котви и щокове датиращи 2-1 хил.пр.н.е. Те свидетелстват за активно корабоплаване в региона още от най-дълбока древност.

Нашият водолазен клуб е лицензиран и отговаря на всички международни изисквания на асоциациите “CMAS”и “PADI”. Член е на Българската Национална Асоциация по Подводна Дейност –(Б.Н.А.П.Д.) от 2000 г.

В “CRAZY SHARK” работят квалифицирани инструктори и водачи, които ще ви помогнат да направите своето първо гмуркане в света на мълчанието, да придобиете международно признат водолазен сертификат или да направите незабравимо пътешествие до потънал кораб или подводна пещера.

Водолазен център КРЕЙЗИ ШАРК предлага обучение и издава международно признати сертификати за квалификация на двете най-големи организации в света - CMAS и PADI. Курсовете се провеждат целогодишно като от началото на юни до късна есен, курсовете се провеждат във водолазния център в град Созопол, а през останалото време - в специализиран басейн в град София. При желание от страна на обучаващия се може да се организира и обучение в чужбина.

Водолазния център разполага с ново оборудване и екипировка за всички размери, два специализирани компресора с гарантирано качество на въздуха и собствено водолазно корабче. В базата има възможност за нощувки на хотелски начала, като всички стаи са със съвременно обзавеждане, бани и климатик.

Предлагани Курсове:
CMAS
- Diver * - първата степен на сертифициране. Само за 5 занятия /3 - 5 дни/ ще се научите как се използва оборудването и ще получите теоретична подготовка. Ще направите първите си гмуркания и ще получите международно признат сертификат.
- Diver ** - допълнителни знания и умения, които ще разкрият нови хоризонти пред вас.
- Diver *** - напълно подготвен водолаз, натрупал знания и опит. Ще се научите как да водите група, да оказвате съдействие на инструктор, да работите с компресор и т.н.
- Instructor *

PADI
- Scuba Diver
- Open Water Diver
- Advanced Open Water Diver
- Rescue Diver
- Специалности

SSI
- Scuba Diver
- Open Water Diver
- Advanced Adventurer
- Century Diver
- Scuba Skills Update

Други школи по гмуркане в София

 
Водолазни центрове SDB Scuba Diving Bulgaria

Diving Center SDB и магазин Ако искате да се научите да се гмуркате, първата ...още

 
Водолазен клуб "Z-DIVING"

Водолазен клуб "Z-DOVING" провежда курсове по системата CMAS Водолаз - една, две и три звезди ...още

 
eXtreme Team

Рафтинг приключение Бъдете на гребена на вълните Рафтингът е прекрасен начин ...още

 
Bg Roads

Приключения, Преходи - Родопи - планината на Орфей - Уикенд из Рилските езера - Наблюдение ...още

 
F.D. Health Club

При нас ще откриете невероятен , 20 метров закрит басейн, който е подходящ както за сериозни ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft