гмуркане

Водолазен клуб "Хриле"

arts_blue_line школи по гмуркане
представяне grey_line

Водолазен клуб "Хриле" няма да бъде за всеки, а само за тези, които са водолази или искат да станат такива.

Програма PADI Scuba Diver е разработена специално за тези, които мечтаят да получат сертификат за водолаз, но нямат възможност да посещават редовните курсове за обучение по подводно плуване.

За тези, които искат да станат водолази от по-високо ниво и да получат от гмурканията още повече удоволствия, съществува курс PADI Adventure Diver.

Rescue diver - По време на този курс обучението по такъв важен аспект, като предотвратяване на нещастни случаи, се превръща в занимателен процес.

Ако искате да се научите да се гмуркате, първата стъпка е да се запишете за курса PADI Open Water Diver, където ще получите най-широко признатия и уважаван международен водолазен сертификат в света. Само след няколко дни Вие ще можете изцяло да се насладите на подводния свят.

CMAS - Обучението в този курс включва нужната теория и практика, за да могат курсистите да се спускат под вода в група. Курсът е четиридневен и включва 4 спускания на дълбочина до 15 м. Минималната възраст за включване в курса е 14 години. Завършилите курса получават международен сертификат, позволяващ им да извършват спускания в почти всички водолазни центрове в света.

IDA - Минималната възраст за включване в курса е 14 г. Квалификацията позволява спускане под вода в придружител инструктор до 15 м. дълбочина, без влизане в режим на декомпресия. Обучението в този курс включва нужната теория и практика за безпроблемното спускане. Курсът е пет дневен – пет спускания максимално до 15 м. дълбочина. След завършване на курса курсистите получават международни лична карта и паспорт които им позволяват да се спускат във всички водолазни центрове в света.

SSI водолазите са уважавани навсякъде по света, тъй като репутацията на SSI за обучение е за отличен водолаз. С над 2500 дилъри, разрешени в повече от 100 страни, SSI ви карта за сертифициране ще бъде добре дошла навсякъде, където искате да се потопите.

Други магазини за гмуркане в Бургас

 
АкваСпорт

АкваСпорт ЕООД Магазинът за електронна търговия AkvaSport.com© е създаден в ...още

 
АкваСпорт

АкваСпорт ЕООД Магазинът за електронна търговия AkvaSport.com© е създаден в началото на ...още

 
Синхрон

Регулатори Балансиращи жилетки Бутилки и уреди Качулки Неопренови облекла Боти и ...още

 
INTERSPORT

INTERSPORT е представен в България от фирма Дженко България ЕООД - дъщерна фирма на Fourlis ...още

 
"СПОРТМАНИЯ"

СПОРТМАНИЯ е верига мултибранд спортни магазини, специализирана в продажба на дрехи за спорт и ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft