гмуркане

Водолазен клуб "Русалка"

arts_blue_line екипировка за гмуркане
представяне grey_line

Специални водолазни пакети:

За семейства, водолази със специални интереси, начинаещи и квалифицирани водолази от всички нива.
Специални водолазни спускания:
Ежедневни екскурзии с две спускания на известни потънали кораби; водолазни спускания от брега - 24 часа в денонощие; нощни спускания; спускания от малка лодка; спускания в подводни пещери - по предварителна договореност! Индивидуални програми по желание!

Обучение на водолази:

Водолазните клубове в Русалка и Сейнт Елиас – Варна предлагат обучение във всички възрастови групи - деца 8 - 12 години и възрастни по: шнорхелинг, водолаз*, водолаз **,водолаз***,инструктор*, инструктор** и инструктор *** по системата на КМАС /Световната подводна федерация/, като клубовете са членове на Българската асоциация за подводна дейност и на КМАС.
От 2008г. обучаваме и водолази по системата на ПАДИ (PADI), в това число Open Water Diver, Advanced Open Water Diver и Divemaster.
Издаваните от клуба международни водолазни сертификати Ви дават възможност да наемате екипировка и гмуркате навсякъде по света. Допълнително клубът предлага възможност за повишаване на Вашата квалификация в специални курсове по: Оказване на първа помощ, Спускане на потънали кораби, Подводна фотография, Спускане в пещери, Търсене и намиране на потънали предмети, Работа с газови смеси и др. Обучението се провежда от високо квалифицирани инструктори с използване на всички съвременни дидактически средства за обучение.

Други школи по гмуркане в Варна

 
Клуб "VODASPORT"

Като всяко начинание и водолазната практика се нуждае от солидна основа, за да бъде ...още

 
Клуб "VODASPORT"

Като всяко начинание и водолазната практика се нуждае от солидна основа, за да бъде ...още

 
Баракуда

Добре дошли в школата за (кандидат-)водолази „Баракуда”. Назад към природата не се върви ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft