колоездене

Вила Горски Кът

arts_blue_line екипировка за колоездене
представяне grey_line
  • Пейнтбол
  • Скално Катерене
  • Планинско Колоездине
  • Детски Лагери -

Ние, екипа на Вила горски кът, полагаме постоянни усилия да задоволим изискванията и на най-малките ни гости. Поради тази причина създадохме продукта ни наречен Приключенски лагер в планината. Идеята на този формат е да даде възможност на децата да се докоснат до природата по интересен за тях начин, да научат за планината и вълшебствата които тя крие под формата на игри, да разберат къде живеят мравките, как птичките свиват гнездата си, да разберат защо има разноцветни маркировки в планината и къде водят те. Заедно с нашите специалисти педагози и психолози, сме адаптирали детски тийм билдинг във формата на игри, чрез които децата се сплотяват в екип. Разделени на групи, те имат възможност да се борят за успеха на отбора си. Вариациите на игрите предразполагат всяко дете да се докаже в това, в което се чувства най-силно, да прояви умствени, или физически качества, за да осъществи индивидуалната си мисия и да допренесе за отборната.

Скъпи родители, ние ценим вашето забързано ежедневие и знаем, че няма как да сте навсякъде с децата си. Дори на километри разстояние от тях, Ви даваме възможност да контактувате. За ваше спокойствие са изградени камери, на територията на вилата. Една от тях може  да се гледа в реално време от нашият сайт. Така имате възможност да бъдете с децата си, да споделите техните емоции, или просто за да се уверите, че всичко е наред. Имаме покритие от всички мобилни оператори, интернет и компютри, в случай че искате да се чуете и видите чрез скайп. Наша грижа е, да качваме снимки и видео в сайта ни, за да останат запечатани приятните моменти.  Условията които предлагаме, благоприятстват затова децата ви да се докоснат до природата, за която научават само от телевизията. Идеята е да се откъснат от градските условия, без да им липсват екстрите на града.  Бъдете спокойни вашите деца са на сигурно място !

Драги преподаватели, готови сме да помагаме във всяко едно занятие. Ако имате програма, ще ви помогнем в осъществяването и. Но дори и да нямате , разчитайте на нас, ние ще приложим нашият проект  "Приключение в планината".

Други школи и клубове в град Асеновград

 
Wild City

Комплексът “Wild City” разполага с хотелска част и ресторант с невероятна гледка и пансион за ...още

 
Клуб по спортни танци "Асеновец"

Клуб по спортни танци "Асеновец" е сред учредителите на Българска федерация по спортни ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft