колоездене

Велосипеди Drag

arts_blue_line школи по колоездене
представяне grey_line

Велосипеди Drag се проектират и произвеждат от фирма Веломания ЕООД от 2000г. насам, и от тогава са една от водещите марки велосипеди в България. Сега Drag представлява приблизително 40% от пазара на среден и висок клас велосипеди в страната.

В момента Drag предлага пълна гама от над 60 модела велосипеда. Можете да видите в нашия каталог моделите ни за шосе и писта, Cross Country, Free Ride,  BMX,  електрически велосипеди, детски велосипеди.

Разбира се, нашият успех се дължи както на отличното съотношение между цена и качество на  произвежданите велосипеди, така и на нашите състезатели и международно спонсорство: Dragomir racing team (DH) постигна завиден списък с победи в републикански и балкански шампионати, а Украинският женски национален отбор доказа, че нашият пистов велосипед Drag Bluebird е достоен за злато на европейско и световно ниво.

Марката Drag е синоним на социално-отговорни действия за развитие както на градската среда, така и на туристическите локации на България. През изминалото десетилетие Drag непрекъснато работеше за насърчаване на българските деца  към активно използване на велосипедите, както организирайки състезания и забавни събития специално за деца. така и създавайки първите специализирани байк-паркове в нашите ски-курорти Банско, Боровец и Пампорово. Годишната програма от организирани и спонсорирани от Drag събития и състезания за напреднали MTB и Free Ride фенове включва Велорали Drag Черни връх, Обиколката на Витоша и City DH състезания.

Други магазини за колоездене в София

 
Drag Zone Люлин

Веломания ЕООД е на пазара за велосипеди и велосипедни части повече от 15 години. Опита събран ...още

 
Drag Zone Център

Веломания ЕООД е на пазара за велосипеди и велосипедни части повече от 15 години. Опита събран ...още

 
INTERSPORT

INTERSPORT е представен в България от фирма Дженко България ЕООД - дъщерна фирма на Fourlis ...още

 
NIKE Only Store & Outlet, Sofia

Първият по рода си Nike PS Evolution магазин в България с футболна насоченост се намира в ...още

 
SLS

SLS - Sport Life Style SLS – верига спортни магазини, специализирана във внос ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft