плувни басейни

Басейн Котвата в Сапарева баня

arts_blue_line
представяне grey_line

Водния парк интегрира екологично чистата природна среда и великолепните условия за планински туризъм.

Комплексът обхваща  голям басейн за възрастни, по– малък детски басейн и контрастни басейни със студена и гореща вода, с необходимите съблекални и душове, също така ресторант и заведение за бързо хранене.

Големият басейн може да се използва, както за спорт така и за релаксация, чрез предвиденото към него джакузи с хидромасажни дюзи, водопад и хидромасажни лежанки.

Детският басейн привлича с оригиналната си форма и разделението си на две дълбочини в зависимост от възрастта на децата. Към него са построени и детски пързалки. В непосредствена близост е изградена площадка за удобство на родителите с пясъчник и съоръжения за игра и развлечения.

Комплексът налага нов и различен подход в изграждането на басейни, като целта е да се създаде по-скоро клуб за малък брой гости (около 200) с всички удобства за тяхната почивка, а не масово посещаван обект. Акцентира се върху водните атракциони и удобства, като двете джакузита с хидромасаж, водопад, атракционен мост, гейзер, изкуствен бряг и пещера с четири хидромасажни лежанки.

Помислено е и за любителите на СПА процедурите, като са осигурени външно джакузи с минерална вода с тепература до 40 градуса и контрастен студен басейн. Те имат благоприятно въздействие върху нервната система и се използват като ефикасен метод за засилване на кръвообращението. Същите ще работят целогодишно, като  допълват намиращата се в съседство реновирана минерална баня, разполагаща със закрити басейни и СПА център,  и  разположени в близост до входа на комплекса, съблекалните и ресторанта.

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft