сноуборд

"Банско Ски Мания"

arts_blue_line екипировка за сноуборд
представяне grey_line

За нас:
Нашето ски и сноуборд училище е създадено през 2000 година и е пълноправен член на сдружението "Българско ски училище". То се намира в най-новия и най-модерен ски курорт в България - Банско, Пирин.
Специализирали сме обучението единствено в малки групи или индивидуално обучение, гарантирайки личен подход и по-бързо и точно усвояване на ски и сноуборд техниките.

Ски гардероб:
Обурудван с над 450 чифта ски и сноуборд за всички възрасти от водещи световни марки. Ски екипировката редовно се обновява със световните тенденции в ските и ежегодно се закупуват нови модели ски и обувки.

Ски училище:
Ски училището ни предлага всекидневни уроци, за всички възрасти и всякакви умения. Независимо дали сте на 5 или 65 години, напълно начинаещ или карате ски от години, нашите инструктори ще се погрижат да преживеете прекрасни и незабравими моменти по пистите над Банско.
Групите ни са малки, като смятаме това за сигурен и професионален максимум (всъщност групите ни често са съставени и от по-малко хора).

Сноуборд Училище:
Сноуборд инструкторите ни предлагат съвети и обучение, както за начинаещи, така и за напреднали фрийстайл сноубордисти. Независимо от Вашите възможности и стандарти ние Ви гарантираме, че ще подобрим уменията Ви. Гарантираме Ви също така, че ще преживеете незабравими моменти.

Групите ни са малки, като смятаме това за сигурен и професионален максимум (всъщност групите ни често са съставени и от по-малко хора).

Всички уроци се провеждат от високо квалифицирани инструктори, владеещи английски, немски, руски или гръцки езици.

За децата:
Предлагаме специализирани ски сноуборд програми за вашите деца, независимо от тяхната възраст и умения. Индивидуално или в малки детски групи, Вашето дете ще изпита пълното удоволствие от ски спортовете, съпроводено със забавления, спортни умения и нови приятели.

Други школи по сноуборд в Банско

 
Детски ски клуб „Санки”

Изживейте емоциите на снежните спортове, почувствайте бялата магия и научете повече за ...още

 
Ски & Сноуборд училище М and G Snow

Ски & Сноуборд училище М&G Snow е създадено през 2005 година. То се намира в ...още

 
Ски център "Банско планински спорт"

Ски център "Банско планински спорт ООД" се намира в град Банско на улица "Пирин" №107, близо ...още

 
Семейни уроци от Ски и Сноуборд Училище „СанкийСки”

Изживейте емоциите на снежните спортове, почувствайте бялата магия и научете повече за ...още

 
Банско Спорт

Банскоспорт - турове и трекинг в Рила и Пирин От своето създаване през 1992 ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft