Английски за деца в детски летен лагер LuckyKids

arts_blue_line
лагери > езикови > Банско
представяне grey_line

LuckyKids е летен детски международен лагер в Банско с обучение на английски за деца от 5 до 14 години. Организира се през Юни, Юли и Август.

Всички занятия, игри и дейности се провеждат на английски език, 24 часа в денонощието. Така, потапяйки децата в съответната чуждоезикова акустична среда, те възприемат езика много по-бързо и естествено.

Преподавателите са професионални, за които езикът е роден. Групите са от 10 деца. За всяка отговарят един преподавател и един аниматор.

Основната цел на LuckyKids е да осигури незабравима ваканция на децата ви, изпълнена с много игри и запомнящи се преживявания в планината. Същевременно те се обучават в езикова школа, от професионалисти, по специално разработена учебна програма, съобразена с индивидуалното ниво - начално или средно – на всяко дете.

Уверете се лично, че сме взели всички мерки за безопасност. Хотелът е проектиран и обзаведен за деца. Те никога не остават без надзор. Докато плуват, ги наблюдават трима души - спасител, учител и аниматор. В планината с децата са професионални водачи. Задължителна е употребата на каски и други предпазни средства. Всеки ден, когато пътуват към планината, ги придружава добре екипиран фелдшер.

Изберете 7 или 14-дневни курсове по английски за деца.
Предвидена е възможност за лагеруване без езиково обучение в LuckyKids. За тези лагерници аниматори организират забавления по предварителна програма във времето, когато останалите деца имат занятия.

Зимен LuckyKids
За нашите малки приятели - ревностните почитатели на зимните спортове, организираме и зимен детски лагер.
Периодът на провеждане е през февруари. Обучението е подчинено на същите правила и програми, както летния лагер.
Разликата е в това, че всички активности извън хотела са заменени с часове за ски. Ползваме пистите в Банско. Осигуряваме: групово обучение с правоспособни и квалифицирани инструктори, възможност за наемане на ски оборудване и трансфер от и до лифта. По време на ски обучението,  децата са разделени в групи според степента и уменията им.

Позвънете ни за всеки възникнал въпрос и ние ще ви отговорим изчерпателно и точно.

Други в град Банско

 
Пейнтбол за деца от ИМИ СПОРТС

Пролетната ваканция е първия истински свеж полъх на пролетта за много от учениците. Точно за тях ...още

 
Пейнтбол екипировка от ИМИ СПОРТС

Вносител на пейнтбол екипировка, изграждане на пейнтбол игрища, организатор на пейнтбол турнири, ...още

 
Детски ски клуб „Санки”

Изживейте емоциите на снежните спортове, почувствайте бялата магия и научете повече за ...още

© 2020 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft