аква паркове

Аква парк "Waterland" - Овощник

arts_blue_line
представяне grey_line

Аква парк "WATERLAND" е новата атракция на гр. Казанлък. Изграден на мястото на стария плаж, познат на всички казанлъчани. Аква паркът по размери и атракциони е ненадминат на Балканския полуостров. За първи път 2006 г. Аква паркът беше пуснат в експлоатация и привлече жители, гости и туристи от всички краища на България.

Аква паркът е построен в непосредствена близост до минералните извори и всички басейни се захранват с минерална вода. Тъй като Аква паркът осигурява целодневната ви почивка, както и тази на вашите близки, ресторантът ще ви посрещне с отлична кухня и обслужване. Капацитетът му е 800 души, а през нощта събира младите хора в Долината за щур купон с музикални тематични партита.

Дискотеката функционира и през зимния сезон. Аква паркът разполага със собствен паркинг, за пълен комфорт и удобство. Проектът, по който е изграден Аква паркът не приключва дотук.

Предстои построяването на хотелска база от три сгради, най – голямата от които ще бъде 4-звезден хотел и много, много допълнителни атракции!

Други в град Казанлък

 
Добрев Байк

Велосипеди и резервни части ...още

 
Клуб за бойни изкуства "Имеон"

Клуб за бойни изкуства "Имеон" е основан в началото 2000 година. Той е пълноправен ...още

 
Сдружение "Бъдеще за децата с увреждания"

Център за социална рехабилитация и интеграция на деца и лица с увреждания е комплекс от ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft