аква паркове

Аквапарк "Аква Парадайз" - Несебър

arts_blue_line
представяне grey_line

"Аква Парадайз" е най-големият и най-атрактивният аквапарк в България. След направеното за сезон 2009 разширение, паркът впечатлява както с размерите си, така и с 20-те нови уникални атракции. Само тук можете да изпитате удоволствието "Рафтинг река", която ще ви отведе в света на високия адреналин, премервайки сили с вълните. Приключението ви ще продължи с високоскоростните екстремни пързалки и ще завърши в спокойните води на „Ленивата река” или в „Райския остров”. Това е мястото за релакс с индивидуален сървис, басейн с водни процедури, масажи и джакузи. Осигурете си комфорт,лукс и спокойствие. Тук ще ви глезят както е възможно единствено в Рая. В най-горещите дни се разхладете на Средиземноморския бар с подбран асортимент от коктейли, алкохолни и безалкохолни напитки.
За тези, които винаги търсят нещо по-различно и по-предизвикателно сме предвидили стена за катерене и басейн с трамплини.
Общата дължина на пързалките надхвърля 1300 метра, разположени сред екзотични замъци, водни басейни, заведения за хранене, открити коктейл барове и зеленина, които го превръщат в едно от най-вълнуващите места за забавление за малки и големи. Открийте своя воден рай и забравете за скуката и грижите си. Изживейте тръпката от екстремните атракции и почувствайте пулса на истинското забавление.

Заповядайте във вашия воден рай Aqua Paradise Nessebar!

Други в град Несебър

 
Водолазен център "NEMO DIVING"

Водолазен център "NEMO DIVING " има уникално предложение към вас – потопете се във вълшебния ...още

 
Айкикай Айкидо България

Айкикай Айкидо България е сдружение на хора практикуващи традиционното японско бойно ...още

 
Спортен клуб "Бушидо"

Спортен клуб "Бушидо" е най-силно развитият клуб на територията на Община Несебър за бойни ...още

 
Колоездачен Клуб "Несебър"

Колоездачен клуб "Несебър" е създаден на 23.07.2003 год. Основна цел на клуба е да ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft