бойни изкуства

Айкидо клуб Славия Keidokan Dojo

arts_blue_line екипировка за бойни изкуства
представяне grey_line

Айкидо клуб Славия организира тренировки по Айкидо за всеки който е зает през седмицата и не може да посещава редовните тренировки, както и за тези които искат още една допълнителна тренировка. Тази тренировка е и за тези които могат да отделят само един ден в седмицата да практикуват Айкидо.
Тренировките са общи и могат да се посещават от всички възрастови групи.
Мисията на Айкидо клуб Славия е да популяризира японското бойно изкуство Айкидо, създадено от Морихей Уешиба, да развива и прилага идеите за нравственост, хармония на духа и тялото на човека, съобразно правилата и законите на природата.
Принципите, върху които Айкидо клуб Славия изгражда своите цели са: Истина, Любов и Справедливост. Чрез непрекъснато развитие на човека - постигане на социален, физически и духовен прогрес. Главните цели на Айкидо клуб Славия са:
1. Утвърждаване на Айкидо клуб Славия като главен център за разпространение на знанията, опита, методиката и философията на Aikido Kobayashi Dojo в България.
2. Разпространение на Айкидо сред широк кръг от хора.
3. Работа с деца и юноши
4. Участие в Айкидо семинари

Провеждане на учебно-тренировачната дейност се осъществява по методиката на преподаване, изпитване и оценяване на Aikido Kobayashi Dojo - Япония. Оригиналната методика е разработена и внедрена от Язуо Кобаяши - Шихан VIII Дан и се доразвива от неговия син Хироаки Кобаяши – Шихан VI Дан .

Тренировките се провеждат на Спортен комплекс "Славия" в залата по борба - София, ул. "Коломан" № 1, до хотел "Шампион".
Залата отговаря на изискванията за провеждане на ефективни тренировки. Оборудвана е с климатици, съблекални, баня и други необходими съоръжения.

Дипломи и сертификати:
Трениращите се явяват на изпит за защита на степен Кю и Дан. На защитилите степен Кю се издава сертификат. Дипломите на защитилите степен Дан се издават от Aikikai Foundation, World Aikido Office в Япония.

Други школи по бойни изкуства в София

 
Fight & Flow

Зала за бойни изкуства и танци в кв. Витоша. Провеждаме тренировки по айкидо, капоейра, самба ...още

 
Детски клуб към Ориндж Фитнес "Оранжево детство"

Детският фитнес помага децата да израстват здрави, умни и красиви. Клубът е предназначен за ...още

 
Спортен клуб "Ояма Скорпио"

Спортен клуб “Ояма Скорпио” – лицензиран клуб, вече и в нова зала за бойни ...още

 
Айкидо Клуб Изгрев

Айкидо Клуб Изгрев организира тренировки за деца между 6-14 години. Тренировките се провеждат ...още

 
Capoeira CDO Bulgaria

Група Cordão de Ouro България е част от най-популярната асоциация по капоейра в световен ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft