бойни изкуства

Айкидо Клуб "Ошинкан Доджо"

arts_blue_line екипировка за бойни изкуства
представяне grey_line

Какво правим?
Ние практикуваме японското бойно изкуство айкидо. Готови сме да предадем нашите знания на всеки, който пожелае, по начина по който ние сме ги получили от нашите учители. Полагаме усилия да популяризираме в България айкидо и ценностите, които са залегнали в него. Ние сме отворени и търсим контакти с всички останали свободомислещи хора и организации.

Как го правим?
Тренировките са вечерни - в удобно време, което не пречи на работата и ученето. Обръща се специално внимание на начинаещите и на децата. Всяка тренировка се води от квалифициран инструктор, по обща техническа програма. През годината се провеждат няколко вътрешни семинара, на които се събираме за да видим докъде сме стигнали. През лятото ходим на едноседмичен лагер на морето. През останалото време ходим на планина, река, тренираме в парка ...

Квалифициран инструктор?
Всички наши инструктори имат дан степени получени след изпит пред японски майстори. Инструктори от нашето доджо водят тренировките по айкидо в СУ "Св. Климент Охридски", в 18 СОУ с преподаване на японски език и тренировки по практическа самоотбрана в "Гимназия и колеж по охрана и сигурност". Старши инструкторът на клуба е дипломиран треньор от НСА. Въпреки общата техническа програма, всеки инструктор има свое излъчване и стил - проверете при кого ви харесва най-много.

Какво ще постигна?
А вие какво искате да постигнете? Най-малкото и най-бързото, което ще постигнете е повишаване на общия физически тонус. Другото зависи от вас - можете да станете по-спокойни, по-неагресивни, по-освободени, по-дисциплинирани, по-отворени, по-силни - а може и да не станете.

Зали:

Зала "Стрелбище"

Залата се намира в спортния център на община "Иван Вазов" (Внимание в близост до пазара Триадица! Това не е зала "Триадица"!). Адрес: ул. Иордан Йовков № 13. Залата разполага със 100 кв. м. татами и съблекални с душове с топла вода.

Инструктор: Мария Цветанова сенсей

Зала "Академика"

Залата се намира на стария стадион Академик - с плувния басейн (между хотел Плиска и бившия завод ". Залата разполага със 100 кв Електроника. М. Татами, съблекални с душове.

Инструктор: Стефан Георгиев

Други школи по бойни изкуства в София

 
Fight & Flow

Зала за бойни изкуства и танци в кв. Витоша. Провеждаме тренировки по айкидо, капоейра, самба ...още

 
Детски клуб към Ориндж Фитнес "Оранжево детство"

Детският фитнес помага децата да израстват здрави, умни и красиви. Клубът е предназначен за ...още

 
Спортен клуб "Ояма Скорпио"

Спортен клуб “Ояма Скорпио” – лицензиран клуб, вече и в нова зала за бойни ...още

 
Айкидо Клуб Изгрев

Айкидо Клуб Изгрев организира тренировки за деца между 6-14 години. Тренировките се провеждат ...още

 
Capoeira CDO Bulgaria

Група Cordão de Ouro България е част от най-популярната асоциация по капоейра в световен ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft