състезателни танци

Аеробик клуб "Хуни"

arts_blue_line екипировка за състезателни танци
представяне grey_line

АЕРОБИКА ЗА ДЕЦА
Масова аеробика за деца – минимална възраст 5 години – включва аеробна серия с упражнения за координация и издръжливост. Основни стъпки и движения от аеробната гимнастика , упражнения за разтягане , гъвкавост и сила. Игри за настроение.

ЙОГА ЗА ДЕЦА
Специално разрабоената рограма, подходяща за упражняване на Йога от най-ранна детска възраст . Упражненията са съобразени с възможностите на децата.

Едно занимание включва асани (физически упражнения), семпли дихателни практики подходящи за деца, кратка релаксация и минути за творчество, с които се развива въображението или игри за подобряване на вниманието и паметта.

Заниманията с деца се провеждат под формата на игра, в която са застъпени движение, цвят, звук, визуализация и форма. Асаните са с имена на животни и растения и те истински се забавляват, развиват себе си, въображението си, концентрацията, самодисциплина, упоритост, издръжливост и много други качества. Стягат се и се разтягат различни групи мускули. Оформя се мускулатурата на цялото тяло . Развиват се мускулите, които поддържат гръбначният стълб изправен, децата придобиват естествен изправен стоеж. Спомагат за увеличаване гъвкавостта на телата им и са предпоставка за добър физически тонус.

Засилва се имунната система и защитните сили на организма. Дихателните практики оформят белите дробове и увеличават притока на прана ( жизнена енергия) в организма. Изпълняват се и упражнения , които предпазват от гръбначни изкривявания.

Йога оказва благоприятен ефект и върху контролиращите системи – нервна и ендокринна. Въздейства също върху метаболизма, храносмилателната и дихателната система.Йога практиките спомагат за хармоничното развитие на двете полукълба на мозъка, свързани съответно с логиката, рационалността и с креативността, въображението и интуицията.

Спортни танци

Стандартните и латиноамерикански танци са идеална комбинация от изкуство и спорт, чудесен метод за постигане на добра визия,стегната фигура и професионални танцьорски умения,при това забавлявайки се.Танцувайте с нас: английски валс, фокстрот, танго, куикстеп, виенски валс, самба, ча-ча, румба, пасо добле и джайф.

Други школи по състезателни танци в Варна

 
Детски спортен клуб "Юначе"

Юначе е цялостна концепция за активен начин на живот на цяло едно поколение   Създадохме ...още

 
Sport Club "Pretty Woman"

Sport Club "Pretty Woman" е специализирано място за дами, където можете да поддържате ...още

 
Спортен център Dynamic

Нова локация във Варна ! Поради големия интерес, “Динамик” Фитнес Център отвори ...още

 
Танцово студио Let's Dance

Спортни танци Деца до 6 г. Деца над 6 г. Деца - начинаещи ...още

 
Танцов клуб "Фиеста"

Нашият клуб очаква всички Вас, от шест до шестдесет и шест години, които обичат да танцуват, ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft